Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bartek pisze:A o której najlepiej przyjechać?chodzi mi o pokój. Bo są różne i marzy mi sie jedynka rano,przed południem,po południu?czy trzeba sie meldować o konkretnej godzinie?A i poza tymi strojami nic szczególnego nie trzeba zabierać?
O jedynce już pisałem .""" marzenie ściętej głowy""" trzeba mieć mocne papiery na jedynkę . na dwójce jest ich raptem sześć . miałem wskazanie od lekarza orzecznika z ZUS wpisane w dokumenty dostarczone do WSZUR i było b. ciężko.
Bartek może jedziesz z NFZ to panują inne reguły . jeśli z ZUS to w dniu przyjazdu jest już ""pozamiatane."" z jedynkami i raczej nic nie załatwisz .
Bartek pisze:A o której najlepiej przyjechać?chodzi mi o pokój. Bo są różne i marzy mi sie jedynka rano,przed południem,po południu?czy trzeba sie meldować o konkretnej godzinie?A i poza tymi strojami nic szczególnego nie trzeba zabierać?
O jedynce już pisałem .""" marzenie ściętej głowy""" trzeba mieć mocne papiery na jedynkę . na dwójce jest ich raptem sześć . miałem wskazanie od lekarza orzecznika z ZUS wpisane w dokumenty dostarczone do WSZUR i było b. ciężko.
Bartek może jedziesz z NFZ to panują inne reguły . jeśli z ZUS to w dniu przyjazdu jest już ""pozamiatane."" z jedynkami i raczej nic nie załatwisz . [/
Tos Pan uprościł
Zostało mi jeszcze kilka dni. Jak można sobie załatwić elitarna dwójkę?z kim trzeba rozmawiać?chyba nie z pielęgniarka która odbiera telefony w pawilonie?czy juz naprawdę klamka zapadła?
Tak,jade z ZUS czy to znaczy ze jestem gorszego sortu?
Kolego ja też byłem z ZUS i nie ma co focha strzelać bo nie moją intencją było Kogokolwiek obrażać .Piszę po prostu jak było. Z NFZ można zapłacić (dopłacić )i mieć jedynkę . Dlatego zapytałem Pana.Na turnus z ZUS jest zawsze 6 jedynek tak stanowi umowa z ZUS . Na dwójkę nie ma problemu z załatwieniem . Radzę wybrać wchodząc do budynku po prawej stronie pokoje ,piękne widoki na okolicę .Akurat to po przez rozmowie pielęgniarki z Recepcją dostałem jedynkę . Wydaje mi się ,że właśnie pielęgniarki przydzielają jedynki w porozumieniu z lekarzem .Miłego pobytu
Ja sie nie obrażam cytowałem kabaret i troszkę polskiej polityki
Złe mnie zrozumiałeś.
Dzięki za rady,wszystko zatem okaże sie na miejscu. Jak to mówią:co ma być to bedzie