ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: eluunia »

Kruszynko jak Marysia zamknie bar to zobaczysz jak będą w klawiaturkę pukać :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

To Marysia ma wzięcie :lol:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

A ja zaczynam się coraz bardziej denerwować :? Jutro mòj syn zdaje pierwszy w swoim życiu poważny egzamin. Dziecko wyluzowane a mama w stresie :-)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

a ja idę rosołek gotować bo mnie moja Marysia z dom przeniesie buziki pa
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Jak świat światem to rodzice, w takich chwilach, denerwują sie bardziej niż dzieci :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Asik lampeczka winka ,Twój stres prznosi sie na Twojego syna ,wiem to przarabiałam.Lepiej przed egzaminem rozlużnic atmosfere lody ,deser dużo zartów :) powodzonka ,bedzie dobrze :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Asik moja córka w klasie maturalnej najwięcej wagarowała razem z grupą wsparcia tzw. i zdali maturę w pierwszej dziesiątce w szkole ..............SPOKÓJ i tylko SPOKÓJ :) :) :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Asiko: jeśli mi tu wypada też coś doradzić to przy synu nie dawaj poznać, że Tobie tak bardzo zależy na wyniku tego egzaminu. Myślę, że świadomość, by nie zawieść Mamy może go tylko niepotrzebnie rozpraszać ...
Pozdrawiam.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Asik, wybacz, że tak na raty piszę :). Proponuję w tej chwili usiąść przed TV i na TVP1 obejrzeć z synem niezły mecz :).
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Asik dodam jeszcze tak na marginesiku , ze moje ( juz w tej chwili dzieci czyli córka i .....dodatek , ale jaki kochany i wspaniały czyli Bartuś ) wrócili z egzaminu i stwierdzili , że nie zdali i wyjeżdżają do UK ...........i pojechali na wakacje .....a ja bidna mamuśka sprawdzałam w internecie wyniki ku mojemu zdziwieniu moje dziecko zdało maturę na 6 miejscu w szkole , a mój przyszły zięć na 18 miejscu , ale ich już nie było .....i tak zostało do dzisiaj .......był to ich plan na życie .....kibicuję im i wspieram jak tylko mogę ........mam gdzie spędzać miłe chwile ...czasami na tzw. wariackich papierach , ale jest fajnie ....właśnie 10 kwietnia przylatują na 5 dni i szaleństwo pełne :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ