Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: GIENIA »

Edytowałeś Marku swój wpis , dodając ostatnie zdanie ... wiem dlaczego ;)
I do tego się odniosę .

Ludzie poznani w necie , często są dokładnie tacy , jak Ich postrzegamy . Ale są też inne sytuacje , napiszę tu z własnego doświadczenia .
Trafnie oceniłam znajomą z Kgu 8-) , jaka na forum , taka w rzeczywistości . :)
Trafnie oceniłam też panią mieszkającą w " akwarium " :D i inne osoby ..
Trafiłam na turnus z inną panią z forum . Obydwie tak kręciłyśmy , aby tylko nie być razem w pokoju :lol: , bo wzajemnie uważałyśmy , że jesteśmy zupełnie różne ... nic bardziej mylnego , na turnusie tworzyłyśmy super grupę , do dzisiaj mamy kontakt , nie tylko netowy 8-) na kolejnym turnusie na pewno zamieszkałybyśmy razem :)
Pan , który na forum sprawia wrażenie poważnego , jest dla mnie świetnym towarzyszem do rozmów i spacerów 8-)
Kilkuletniego znajomego z forum , postrzegałam jako " wielkiego pana " ..... na ostatnim pobycie w Kgu miałam przyjemność poznać Go osobiście , zmieniłam zdanie , To bardzo równy , potrafiący dostosować się do każdej sytuacji człowiek .
Poznałam tez inne osoby z forum , okazało się , że to nie to ....

A co do wspólnego turnusu Szalonych , to wystarczy szczęściu dopomóc ;) tylko który ośrodek by przyjął tylu Szalonych :?: :lol: :lol: :lol:
Gość

Post autor: Gość »

Jak to który :?:
Szpital psychiatryczny :lol: :lol: :lol:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

Szanowna Gieniu - edycja wpisu to nic nagannego, zwłaszcza gdy nasz "Przyjaciel" tu stwierdził, że "szalony turnus" dla mnie to tylko w sferze marzeń :lol: Nic bardziej mylnego, bo na takich szalonych turnusach bywałem wielokrotnie :D Oczywiście pojęcie "szalony turnus" każdy może interpretować na swój sposób. Jak dla mnie, taki turnus już na mnie czeka w sezonie wakacyjnym i nie ma nic wspólnego z Szaloną Paczką. :lol:
A dlaczego nie lubię sanatoryjnych "smutasów" :?: Bo zawsze im nic nie pasuje, nie integrują się z grupą i często są tzw. "małżeństwami" :shock:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Pogodny , chłodny dzień z słoneczkiem :kwiat:
Devil poranna kawusia 8-) humorek :lol:
Ostatnio zabiegane dni ,dużo się dzieje ,mniej na forum ;)
Poczytałam wpisy ,trzymajcie się w zdrowiu :)
Gienia ,Ysy kuracja oczekuje ,trudne czasy ,trzeba to przetrwać :o
Zameldowanie w pracy ,pozdrawiam :kwiat:
Spokojnego , pogodnego popołudnia wieczoru :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Słoneczne dzień dobry dla Wszystkich :kwiat:
Miłego i spokojnego dnia życzę. ..... :kwiat:

Z pozdrowieniami :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Popołudniowa kawka :D

Lekarz juz na nas czeka z otwartymi ramionami :lol: :lol: :lol:
Też irytują mnie w sanatoriach osoby wiecznie niezadowolone z wszystkiego , takie , co to wyżej .... niż ..... mają ;)

Małgosi , Grażynce , Markowi , Ysolkowi i Wszystkim zaglądającym .... pogodnego dnia :serce:
Gość

Witajcie Szaleńcy wieczorową porą :D
Dzwoniłem do NFZ i Pani zapewniła mnie że już dokumenty dotarły i mam czekać na nowy przydział.
Co do "Ę" "Ą" a z bułką przez papier toaletowy, to też miałem zaszczyt spotkać takich delikwentów. Nic im nie pasowało, każdy kęs oceniali ile oni zapłacili (a przyjechali z NFZ) a co tu im podają. Niestety nie mamy wpływu na takich ludzi. Mi jak coś "nie leży" to po prostu nie jem i kupuje sobie swoje. Powiem Wam że na moich 5 pobytów to tylko w najbardziej wypasionym ośrodku - Wieniec Zdrój było najgorsze jedzenie. Ponoć polepszyło się jak czytam z wpisów osób które były po mnie ale jakoś nie mogę w to uwierzyć. Wiadomo, wyżywienie zbiorowe i trudno wszystkim dogodzić ale żeby kotlet mielony składał się z bułki tartej, namoczonego chleba i jajka? To już lekka przeginka! Mam zawsze ze sobą swoje przyprawy to sobie jakoś poradzę. :D
No dobra dość o tym.
Ciekaw jestem gdzie mnie wyślą, byle nie Ciechocinek lub Wieniec.
A tak na "boku" to fajnie by było razem się wybrać i spędzić turnus na wesoło.
Miłej nocy kochani, jutro pierwsza zmiana po covidzie i krótkim urlopie :lol:
Obrazek
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ysy :kwiat: , jaka przeginka. :lol: Gdy mi się pieczywo zresztuje, robię z niego kotleciki ala mielone i na dodatek zamiast jajek, używam siemienia lnianego (tego od sławnych glutów ;) , które osobiście też codziennie piję :twisted: ). Odpowiednie przyprawy do tego i jest bardzo smaczny (jak dla mnie), ekologiczny i ekonomiczny obiadek. :D
Dobranoc Szaleni! :kwiat:
Gość

Tak Czruniu :serce: Ale co innego jak sama zrobisz i wiesz po co i że to danie jarskie a co innego jak na tablicy napisane "kotlet mielony" :lol: :lol: :lol:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Nie no oczywiście, jak nie, jak tak. :D Byli parówkiwi skrytożercy, to może w Wieńcu grasowali skrytożercy mięsa mielonego. :lol: A im tak samo mówimy:
https://youtu.be/Mo4WStjDUcY
:lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ