pocieszycielki mężów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Re: pocieszycielki mężów

Post autor: Bunia »

mario 50 ubieraj się jak lubisz i jak Ci wygodnie i na pewno będziesz dobrze się bawił i wypoczywał ;) Bunia
mario50
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2011 16:43

Post autor: mario50 »

Niestety nie palę i niewiele piję ;) a rybki? Podoba mi się Twój tok myslenia >> Bunia>>: ;)
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Calkowicie zgadzam sie z Andrzejem.....wygląda to tak,ze winnismy w sanatorium chodzić we włosienicy ,oczka ku dołowi,zadnych ubawów,wycieczek ect..niektore posty osłabiają. ;) Bunia,,,,bylam w Wysowej,,,,jest cudnie. :lol:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mario 50 ;) i bardzo zdrowo że nie palisz , ja też nie pale i też nie wiele pije , a rybki to łowi andrzej , chyba :?: Bunia
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

evora i nie zapadłaś na żadne dolegliwości :?: :lol: Bunia
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

andrzej1955 pisze:Witam-ten z inna Konstrukcja Psychiczna-wyciagajac wnioski z lektury nalezalo by do sanatorium w ogole nie jechac albo byc ciagle nadlugiej smyczy,wyjechac w podartych portkach,brudnych starych koszulach,marynarkach z przetartymi lokciami,nieumytymi zebami,w dziurawych butach i skarpetkach ,bo jak bedzie inaczej to ten chlop ma glupia kobite co go wystroila do sanatorium,a on tylko lata od dansingu do dansingu i nie ma czasu bidulek nawet na zabiegi,a odpoczywal bedzie dopiero w domu jak wroci do tej niemadrej kobity co go tak na wyjazd wystroila.A teraz pytanie do pan ktore twierdza ze jak chlop w sanatorium jest elegancko i stylowo ubrany to on sie nie przyjechal leczyc-czy przypadkiem w waszych ciuszkach na wyjazd do sanatorium-na leczenie-nie znalazlaby sie ani jedna wystrzalowa kreacja z duzym dekoldem-ani jednych szpileczek na wysokim obcasiku-ja wiem ze to wszystko po to zeby podobac sie swojej kolezance z pokoju,albo zeby na zabiegach jak zalozycie te wszystkie eleganckie rzeczy-obsluga zaniemiala z wrazenia-z niecierpliwoscia czekam na odzew.bo jestem bardzo ciekawski,pozdrawiam wszystkie panie ktorym nie podobaja sie porzadnie ubrani meszczyzni ;) :roll:
Witaj Andrzeju a ja uważam że tacy faceci jak to nazwałeś obdartusy mają wyjątkowe głupie baby.Nie czarujmy się ale to w dużej mierze zależy od kobiet jak ich mężowie wyglądają.Masz rację że Panie nie obrażając żadnej przesadzają ze swoją kreacją szczególnie idąc na zabiegi :roll: Ja osobiście przeważnie do obiadu urzęduję w dresie.Pewnie że rzeczy biorę na różne okoliczności a że też lubię potańczyć takie też muszą być.Kiedyś miałam przy stoiku właśnie takiego pana mojego rówieśnika jak opisałeś i bardzo mi go było żal bo facet bardzo miły, uczynny i zdawał sobie sprawę jak ludzie się bawią. Na końcówce narozrabiał i o mały włos by miał wypad.Osobiście jego babę to bym utopiła.Kobiety często zapominają że nasi mężowie też mają prawo dobrze wyglądać i jak wyjeżdżają to nie będą siedzieć w pokoju.Ważny też jest odpoczynek psychiczny od rodziny później lepiej się kochają.Tak mi się wydaje patrząc na własnym przykładzie.Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Wazne tez zeby ci panowie wyjezdzajacy mieli wlasny gust,swoje zdanie,zachowywali sie nie jak spuszczeni z lancucha-nawet jak na nim sa,zdarza sie to coraz rzadziej ale jednak zdarza-i mieli co najwazniejsze ze wszystkich rzeczy klase PANOWIE=klase............... :roll: :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
malgonia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2012 09:15
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękowano: 16 razy

Post autor: malgonia »

A co to panowie sami nie pakuja walizki i nie wiedza co biorą do sanatorium?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bunia masz za duzo poufnych informacji=rybki,fajka,wi.....icala reszta ku zdrowotnosci pozdro ;) :roll:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A mowilem ze w mojej KOCHANEJ Wysowej jest cudnie ,Bunia masz potwierdzenie pozdro ;) ;)
Zablokowany