Taniec

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Taniec

Post autor: forumowicz »

miłego :roll: :lol: no no ten mix :oops:
forumowicz

blondi pisze:...no to przecież w temacie....no nie :?: :lol:
Jasne strażak tez by sie nam przydał do tego "wodniaka" :lol:
forumowicz

Ogórki, kapusta, ale czy pamiętacie, że panowie Max i Mix są smakoszami śledzi... zwłaszcza o północy :lol: :D 8-) Więc bierzcie ich na śledzie :lol:
forumowicz

Basia to tak jak my ...ja bardzo ,czyli śledzie w oliwie z koperkiem i owocami i dodatek kapusty kiszonej w sosie własnym.... :lol: .tak Basiu?
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Basiu po śledziach łał wolę ogórki :lol: :lol: miłej nocki
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Kocham Cię. I będę Cię kochać ta­kiego ja­ki jes­teś. Nie ważne, czy pachnący wodą ko­lońską, której za­pach uno­si się już na scho­dach czy ogórkami byle nie śledziami :lol: :lol: :lol: Miłej nocki wszystkim
:D :D
forumowicz

:roll: Elunia bądż wyrozumiała ...niech oddech wstrzyma :lol: :kwiat:
Miłej nocki wszystkim gadułom :)
forumowicz

Jasne, wszystko się zmieści: i śledzie i ogórki zakąszane kiszoną kapustą zadeptaną przez Kruszynkę a na deser będę tańce na tarasie i na schodach... w Uroczej ? Viktorii ? Szaleństwo jakieś, czy co? :lol: :lol: :lol: :kwiat: Buziaki!!!!!!!!
forumowicz

Hej. Dajcie spokój z tymi ogórkami i kiszoną kapustą. Co do tańca to super pomysły. Ja też lubię potańczyć,ale gdzie mi do Selene która ma praktykę w "Mazowszu" albo Basi urodzonej do ognistego tańca cygańskiego i rytmów latino. Anka obiecała że nauczy mnie tańczyć po "Ciechocińsku",ale nie dałem rady, a Elunia taka wesoła i rozrywkowa w tańcu że nie czuje się zmęczenia. Ciechocinek macie w garści. A tak szczerze,to my z Max-em rzeczywiscie uwielbiamy śledzie..., szczególnie po północy...,hahahah ;) Pozdrawiam tanecznie
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj Mix! bo po 'ciechocińsku" trzeba tańczyć w Ciechocinku dlatego nam nie wyszło :lol:
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ