Sanatoria ZUS 2018
Re: Sanatoria ZUS 2018
-
Palka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2018 12:48
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
Poczytałam, co trzeba to wezmę - nawet w nadmiarze i jakbym z czegoś miała nie skorzystać. Lepiej mieć niż nie mieć.bibi pisze: 04 kwie 2018 21:18 Za fajna to rzeczywiście nie jest ta miejscówka![]()
Nie dołuj się Palka, poczytaj co tam i jak tam jest , odpowiednio przygotuj i nie pozwól na to żeby ktoś Ci popsuł pobyt .![]()
Jaki termin dostałaś ?
Od 2 czerwca
Miejscowość nie fajna bo na totalnym odludziu? I nie ma co robić? Czy coś innego jeszcze?
- okkasia1
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2016 14:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Kraków- komisja 9.02 po 21 dniach list, termin 2 maj czyli prawie 3 miesiące po komisji wyjazd, nie jestem na L4 ani świadczeniu- pracujedskowronska pisze: 04 kwie 2018 17:03 Witam, czy ktoś może ma wiedzę na temat: jakie terminy rehabilitacji przydziela teraz ZUS dotyczy małopolski? Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
-
Palka
- Aktywny Kuracjusz

Też się zastanawiałam nad tym. Ale chyba trzeba mieć jakieś podstawy, że się rezygnuje. Chyba samo że się nie podoba miejscówka nie wystarczyMarcepan pisze: 04 kwie 2018 22:32 Witam :Chciałam zapytać tak mnie to nurtuje
z czym się wiąże rezygnacja z sanatorium z zus? Są jakieś konsekwencje
![]()
-
forumowicz
żadnych - dla osoby pracującej. Jeżeli jesteś na jakimś zasiłku mogą cie wcześniej uzdrowić. No bo skoro nie chcesz się leczyć... ale oczywiście nie muszą. Weryfikować świadczenia rehabilitacyjnego pewnie nie będą- chyba że zostało przyznane dla odbycia tego sanatorium. No i przedłużenie świadczenia rehabilitacyjnego stoi pod znakiem zapytania.Marcepan pisze: 04 kwie 2018 22:32 Witam :Chciałam zapytać tak mnie to nurtuje
z czym się wiąże rezygnacja z sanatorium z zus? Są jakieś konsekwencje
![]()
W zasadzie jakichś specjalnych podstaw nie musisz mieć , nikt nikogo nie zmusza do leczenia.Chyba, że sama chcesz się jakoś usprawiedliwić żeby lepiej wyglądała rezygnacja , w tym sensie że na zasadną żeby wyglądała.
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Kiedyś podobnie doradzała Casandra i Mariamagdalena
-
forumowicz
Termin masz fajny , a najważniejsze w tym abyś miała dobrą rehabilitację
Po powrocie może napiszesz ocenę Osieczka
-
forumowicz
Marcepan, tak jak.pisałam, nikt Cie do leczenia nie zmusi. W sumie najlepiej zasięgnąć informacji w macierzystym ZUSie przedstawiając swoja indywidualną sytuację .
-
Palka
- Aktywny Kuracjusz

Zgadza się, termin ok. Będą "rekolekcje wyciszające" od zgiełku miastabibi pisze: 05 kwie 2018 10:06 Palka , poczytałaś to wszystko wiesz (no prawie), ja tam nie byłam także nie rozwinę tematu .
Termin masz fajny , a najważniejsze w tym abyś miała dobrą rehabilitację![]()
Po powrocie może napiszesz ocenę Osieczka![]()
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14