Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdybyśmy dostali szansę na zmianę czegoś w swoim życiu,czyli taki reset ale tylko jednej rzeczy byłoby to........no właśnie jedni odpowiedzą od razu bo cały czas o tym myślą a inni dlugo będą się zastanawiać co wybrać,a może sąi tacy szczęśliwcy co nic nie chcieliby nic zmieniać? proszę o opinie
Wiesz Marika chyba nic ...bo jakakolwiek zmiana zmieniłaby moje życie i nie wiem czy na lepsze ..bo każda decyzja to taka karta ...a wyciągnij jedną z nich to wszystko runie ...teraz tylko chciałabym aby ta dalsza podróż składała się z uśmiechów, łez radości i nadzieji że to co mnie czeka będzie do ogarnięcia
Myślę, że w naszym wieku, zdecydowanie bogatsi w doświadczenia, po głębszym zastanowieniu ,zmienilibyśmy nie tylko jedną rzecz......Tylko nie wszyscy mielibyśmy odwagę na te zmiany...... A czasem trzeba postawić na jedną kartę - na tę wygraną kartę i zadziałać!!