Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
basiat pisze:no teraz Jacky to ja nie kamam Ma być bez cytowania, a Ty nadal cytujesz???? Kurczę, może to ja czytam bez zrozumienia, juz sama nie wiem???? Adminie pomocy, bo zaczynam wątpić w siebie!!!
przenoszę dyskusję aby nie zaśmiecać poważnego tematu zainicjowanego przez Admina...
albowiem nie znalazłem nigdzie zapisu, że "ma być bez cytowania"...
administrator pisze:Ta prośba to jedynie wynik obserwacji zachowań forumowiczów. Po prostu zazwyczaj odpowiadamy bezpośrednio na ostatni post w wątku i przejrzyściej jest, gdy nie powielamy tego samego co jest tuż nad. Oczywiście jest to też pozytywne dla sprawności działania systemu. A cytować nie zabraniam, to bardzo potrzebna funkcja, szczególnie gdy odpowiadamy na jakiś post w głębi wątku i bez tego cytatu trudno byłoby zrozumieć o co piszącemu chodzi, wtedy "cytuj" jak najbardziej! Miłej soboty
Nic dodać - nic ująć.
I nie widzę w tym nic śmiesznego.
Dla mnie słowa Administratora brzmią jednoznacznie:
Drodzy forumowicze, bardzo proszę abyście przy pisaniu postów nie nadużywali funkcji "cytuj" lecz używali przycisku "odpowiedz" widocznego pod ostatnim postem na stronie (po lewej), lub nad pierwszym postem na stronie.
Dlaczego? Przyczyn jest kilka:
3. Do odpowiadania na ostatni post, służy funkcja "odpowiedz", funkcja "cytuj" służy do przywołania w dyskusji treści, która była napisana wcześniej niż w ostatnich postach i bez użycia cytowania czytający mógłby zgubić wątek.
....i chcesz jacky mi wmówić, że to ja bawię sie w te ceregiele??????
jacky 6 ! masakra -założyłeś człowieku nowy wątek i dociekasz gdzie jest taki "zapis" -- czepiasz się i tyle.Czy abyś coś zrozumiał musisz mieć zapis ?Daj se na luz i miło spędzaj niedzielę =pozdrawiam i zdrowia życzę -bo to ważniejszy temat niż zapis o cytowaniu