KRYNICA ZDRÓJ-WOJSKOWY OD 3 DO 24 GRUDNIA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
rokit123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 21:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

KRYNICA ZDRÓJ-WOJSKOWY OD 3 DO 24 GRUDNIA

Post autor: rokit123 »

Witajcie, właśnie wybieram się w tym terminie. Czy ktoś też tam może będzie. Jadę pierwszy raz :D . Może byliście w wojskowym. Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam. :)
ewelina68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2014 17:27
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Re: KRYNICA ZDRÓJ-WOJSKOWY OD 3 DO 24 GRUDNIA

Post autor: ewelina68 »

Witaj, Wpisz sobie u góry Krynica Zdrój i kliknij szukaj.
Piotr4074
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2014 13:24
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Piotr4074 »

Cześć,
Jadę do Krynicy w tym właśnie terminie, też pierwszy raz, pewnie spotkamy się na miejscu:) Tak a propos, to szukam chętnych na dojazd z kujawsko-pomorskiego lub gdzieś po drodze (jadę przez Łódź), mam 4 miejsca wolne, tel: 608651921.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj rokit123 :kwiat: Na temat Szpitala Wojskowego pisano juz na forum bardzo duzo..dlatego poczytaj na spokojnie wszystko..masz tam opis Krynicy w każdej porze roku i znajdziesz dla siebie potrzebne wskazówki...jak nie znajdziesz nikogo kto jedzie..to bez obawy...nie wszyscy czytaja forum i sa zalogowani..ale zapewniam ciebie że tam na miejscu nie będziesz sam...zycze owocnej lektury..udanych zabiegów..w razie pytań pisz i pytaj..na forum zawsze ktos sie znajdzie kto byl..i tobie odpisze..pozdrawiam Goska
Zajrzy tez do Uzdrowisk..tam tez masz zdjęcia z Wojskowego ...i Krynicy...sama tez tam je wklejałam :kwiat:
Awatar użytkownika
rokit123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 21:03
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: rokit123 »

Witajcie. Dzięki za Wasze sugestie. Poszukałam, poczytałam (rzeczywiście jest sporo informacji) i nie mam już lęków, :lol: . Mam nadzieję na miły i udany pobyt. Miło mi będzie Was tam spotkać.Pozdrawiam i do zobaczenia. :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

No widzisz jakie to proste...będziesz zadowolony z pobytu...i gratuluję Krynicy..będziesz się dobrze bawił..pozdrawiam :kwiat:
Niczego się nie obawiaj..jednego tak :?: szybko mijającego czasu..jak coś nie wiesz to wiesz gdzie nas szukać...na NS :D :D
ODPOWIEDZ