Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nikt nie chce jechać do Krynicy ze starszą schorowaną kobietą?
Oj, to ja Was jeszcze zaskoczę i niejednego przeskoczę!
W takim razie widzimy się w Krynicy.
starss pisze:Nikt nie chce jechać do Krynicy ze starszą schorowaną kobietą?
Oj, to ja Was jeszcze zaskoczę i niejednego przeskoczę!
W takim razie widzimy się w Krynicy.
Witaj starss nie ważne ile masz lat ważne że w sercu masz maj...pesel sie nie liczy...odpoczywaj,baw się.udanych zabiegów i wspaniałego towarzystwa tobie zyczę,a wiem że w Krynicy wszystko znajdziesz...pozdrawiam Gośka
Witam Was serdecznie:)
Ludwig333 - wyruszam z Grodu Kraka.
jan19557 -ja się cały czas trzymam, bo boje się puścić ! Podziękuję Ci jak wrócę- o ile dadzą mi wyjechać z Krynicy.
małgorzatas - rozumiem, że byłaś w Krynicy? Gosiu, jak wrócę,to nie omieszkam Ci podziękować
i napisać jak było:) Cieszy mnie fakt,że świeta Bożego Narodzenia, przygotują za mnie domownicy-
w końcu się doczekałam- po 26-ciu latach.
Witaj strass Byłam w Krynicy i to nie jeden raz byłam tez we wrześniu 2013r w Wojskowym Szpitalu...będziesz zadowolony.jak potrzebujesz info...to pytaj