Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej. Nie znam wszystkich pawilonów, ale jak sądzę skoro akurat ten turnus jest ze skierowań ZUS, to pewnie w tym samym wielkim budynku się znajdziemy. Z tego co wiem to pokoje są dwuosobowe z łazienkami i balkonem. Na korytarzu jest dzbanek do gotowania wody, można też wypożyczyć do pokoju za kaske.Na dole jak pamiętam był taras i cos w rodzaju mini barku.Co do personelu mąż był bardzo zadowolony i miło wspomina pobyt . Jedno pewne po 22 trzeba być w obiekcie , bo zamykają go na kluczyk
gola pisze:Hej. Nie znam wszystkich pawilonów, ale jak sądzę skoro akurat ten turnus jest ze skierowań ZUS, to pewnie w tym samym wielkim budynku się znajdziemy. Z tego co wiem to pokoje są dwuosobowe z łazienkami i balkonem. Na korytarzu jest dzbanek do gotowania wody, można też wypożyczyć do pokoju za kaske.Na dole jak pamiętam był taras i cos w rodzaju mini barku.Co do personelu mąż był bardzo zadowolony i miło wspomina pobyt . Jedno pewne po 22 trzeba być w obiekcie , bo zamykają go na kluczyk
Witam, dziękuję za wieści o Lądku, sądzę że będzie fajnie a godz.22 nie jest mi obca, tak bywa. Mi najbardziej zależy aby pochodzić po górkach, uwielbiam poszwędać się górskimi szlakami. Wierzę, że będzie ok, do zobaczenia na miejscu, pozdrawiam
Dla mnie 22 to też nie byłby problem, ale lubie posiedziec wieczorem popatrzec w niebo posłuchac przyrody, na szczęście są balkony wiec moze jak nie na dworze to choc na balkonie dam rady , bo z chodzeniem to u mnie trochę gorzej:)
Tak się składa, że chodzić mogę, gorzej z noszeniem cięższych rzeczy, ale te balkony to masz rację , będzie można posiedzieć w ciepłe czerwcowe wieczory, super