Kolejka do sanatorium, a pomoc uchodźcom z Ukrainy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
Baron,nie przesadzaj,taka grupa na pewno nie wpłynie na kolejki,a ja cieszę się,że znaleźli pomoc.Uzdrowisko jest prywatną spółką i ma u siebie wiele miejsc poza kontraktami ( z których nie wiem czy wiesz musi się wywiązywać). Listopad jest martwym sezonem więc myślę,że mogli sobie pozwolić na taki dobroczynny gest.baron14 pisze:Dlotego czekomy tela do sanatorium![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/ ... 0/17915589
![]()
![]()
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
na pewno znalazł się sponsor, być może był nim MON...Alice pisze:
Uzdrowisko jest prywatną spółką i ma u siebie wiele miejsc poza kontraktami ( z których nie wiem czy wiesz musi się wywiązywać). Listopad jest martwym sezonem więc myślę,że mogli sobie pozwolić na taki dobroczynny gest.
a na pewno na taki gest charytatywny samo uzdrowisko by nie miało szans...
...
tyle, że co do martwości sezonu w listopadzie to bym się nie zgodził, sezon - sezonem a nam kolejkowe numerki się kręcą...
i nie ma zlituj ...
ALICE TO SĄ FAKTY PO 1 WPŁYNIE I OPÓZNI NASZE WYJAZDY PO 2 TO NIE KONIEC ICH PRZYJAZDÓW PO 3 Z NASZYCH PODATKÓW SĄ TE ICH WIZYTKI PO 4 ONI DOSTAJĄ W NAJLEPSZYCH OŚRODKACH A MY DOSTAJEMY OCHŁAPY W OŚRODKACH TYPU PRZERZECZYN ALBO W WIELOOSOBOWYCH POKOJACH A CO ZA TO NAM FUNDUJE UKRAINAAlice pisze:baron14 pisze:Dlotego czekomy tela do sanatorium![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/ ... 0/17915589
![]()
![]()
Baron,nie przesadzaj,taka grupa na pewno nie wpłynie na kolejki,a ja cieszę się,że znaleźli pomoc.Uzdrowisko jest prywatną spółką i ma u siebie wiele miejsc poza kontraktami ( z których nie wiem czy wiesz musi się wywiązywać). Listopad jest martwym sezonem więc myślę,że mogli sobie pozwolić na taki dobroczynny gest.
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
kłania się Truskawiec - piękny, jeszcze przedwojenny kurort...baron14 pisze: NIE CAŁA UKRAINA JEST OBJĘTA WOJNĄ A ONI W WYWIADZIE MÓWIĄ ŻE NIE MAJĄ SIĘ GDZIE LECZYĆ DZIWNE BO TEŻ MAJĄ NIE JEDEN OŚRODEK SANATORYJNY
powzdychać można ...
można sobie wpisać w przegladarkę - prawdę powie i piękno pokaże...
- Felice
- Przyjaciel forum

Jacky mieszkali w obiekcie na który nie ma umowy z NFZ i był to obiekt uzdrowiska.W listopadzie na prywatne wyjazdy jest martwy sezon.Powiedz mi jeszcze jak się ma kolejka do niekontraktowanych miejsc?
Alice wcale nie krzyczę a jak dyrektor uzdrowiska i marszałek województwa ma takie miękkie serducho to niech wezmą pożyczki i z własnej kieszeni to sfinansują a nie z publicznej czyli naszej wspólnej kasy . Oboje nie są właścicielami niczego więc niewolno im szastać publicznym groszemAlice pisze:Baron,krzyczeć na mnie nie musisz,bo i nie masz powodu.Dla mnie człowiek pokrzywdzony przez los jest po prostu człowiekiem.W politykowanie szczególnie na tego typu forum się nie bawię,więc nie rozliczaj mnie ani za Breżniewa,ani za nikogo innego.
Jacky mieszkali w obiekcie na który nie ma umowy z NFZ i był to obiekt uzdrowiska.W listopadzie na prywatne wyjazdy jest martwy sezon.Powiedz mi jeszcze jak się ma kolejka do niekontraktowanych miejsc?
- Felice
- Przyjaciel forum

Mnie naprawdę mało obchodzi cała otoczka,ja w tym wszystkim widzę tylko kalekich ludzi mocno doświadczonych przez los.
Już widzę jak by się zgłosiła polska rodzina na leczenie do tych urzędasów bo ich na nic nie stać i też tak od ręki dostaje za darmo pobytAlice pisze:Używanie wielkich liter jest traktowane jak krzyk...
Mnie naprawdę mało obchodzi cała otoczka,ja w tym wszystkim widzę tylko kalekich ludzi mocno doświadczonych przez los.