Wyjazd do Buska Krystyna od 19 .02/2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
basiap
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2014 21:38
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8

Wyjazd do Buska Krystyna od 19 .02/2015

Post autor: basiap »

Witam. Właśnie się dowiedziałam, że przyznano mi rehabilitacje w Busku-Zdroju :lol: Chociaż na leczenie wyjeżdżałam już sporo razy to nie miałam przyjemnosci gościć jeszcze w tym uzdrowisku.Wyruszam z okolic Oświęcimia ;) Czy Ktoś z forum też może się tam wybiera?
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Wyjazd do Buska Krystyna od 19 .02/2015

Post autor: roxy »

Przyjedź 4 dni wcześniej to trafisz na zjazd forumowiczów:))))
basiap
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo chętnie dowiem się coś nowego i bardziej aktualnego o tym sanatorium. Telefonicznie przekazano mi ,iż budynek jest po bardzo dużym remoncie :roll: . C
Ciekawi mnie również czy jest w pobliżu gdzie się zabawić :lol: Zapytam też co warto zwiedzić. Może Ktoś podzieli się ze mną swoją wiedzą? Szkoda,że nie mogę pojechać na ten zjazd :cry: ale skąd wziąć urlop haha. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Witaj basiap. Tu masz link i możesz się sporo dowiedzieć o Krystynie w Busku

http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... a&start=80.
Budynek po wielkim remoncie, oficjalne otwarcie nastąpiło 12 listopada. Baza zabiegowa super, znam wiele osób, które wracają wielokrotnie do Krystyny :D Potańcówki bliziutko, oferta wycieczek dosyć bogata, będziesz mogła sobie wybrać to, co Ci najlepiej pasuje. Na korytarzu w Krystynie, na tablicy są propozycje wycieczek, ceny i terminy. Myślę, że będziesz zadowolona z tego sanatorium :D Życzę udanego wyjazdu i skutecznej rehabilitacji . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: ulanie »

Basiap byłam w Krystynie na przełomie września i października :D szkoda, że Cie wówczas tam nie było... :D
basiap
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Kochani :) Ulane ja też żałuje,że nie będziemy mogły się tam spotkać i np.napić razem kawki. Góra z górą się nie zejdzie,ale człowiek z człowiekiem może :lol: Może będziemy miały kiedyś to szczęście. Zdrówka życzę.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: ulanie »

Basiu Tobie też zdrówka życzę :D ... i do zobaczenia kiedyś, bo nigdy nic nie wiadomo... :D
basiap
Kuracjusz
Kuracjusz

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich przeglądających forum :serce: . Czy ktoś jeszcze mogłby coś więcej ciekawego powiedzieć o Krystynie?.Czy jakiś nowy kuracjusz może się do niej wybiera w tym terminie? Fajnie by było z kimś wyjść na kawkę,czy piwko,a także po zabiegach wieczorkiem na " balety" :lol: Czekam może Ktoś się ujawni. :roll: Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Basiu nie przeżywaj zbytnio. Krystyna to naprawdę fajne sanatorium. Prawie wszystkie zabiegi na miejscu, balety w pobliżu. Teraz po remoncie będzie jeszcze lepiej więc nie masz się czym martwić. Wyluzuj i czekaj spokojnie na wyjazd, współtowarzysze pobytu znajdą się na pewno na miejscu nawet jeśli nikt się nie odezwie na forum. Powodzenia.
basiap
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki haha. Już wyluzowałam :lol: Pozdrawiam
ODPOWIEDZ