Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. 02.06.2015 wyjeżdżam do sanatorium nr 1 w Ciechocinku. Chciałbym zapytać osoby które już tam przebywały o ogólne warunki. Czy jest tam możliwość parkowania samochodu? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Jest parking ale mały więc raczej na niego nie licz, natomiast spokojnie zaparkujesz na ulicy choc nie koniecznie pod samym wejściem. Rezerwuj pokój w nowej części najlepiej na 2 piętrze-tam są pokoje po remoncie. Z informacji od osoby tam obecnie przebywającej jedzenie znośne, zabiegi o.k.
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam nadzieję że miejsce znajdę. Co do pokoju , chcę zarezerwować 1osobowy. Prawdopodobnie kilka jest. Dzwoniłem już, ale ordynator jest na urlopie. Jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium, myślę że będzie miły i postawi mój kręgosłup do pionu. Pozdrawiam Roxy.
Piotrze jedynek to już nie ma, i to nie zależy od ordynatora.Ja jestem od 28 maja i jak miesiąc temu chciałam rezerwować to już nie było. Ja też Cię pozdrawiam.