DUKAT Dąbki 08.06.15 - 30.06.15
-
najsak
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 01 wrz 2013 15:57
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 4
DUKAT Dąbki 08.06.15 - 30.06.15
Jeśli ktoś był w tym sanatorium to proszę o kilka słów na jego temat oraz na temat pokoi. Czy są wygodne , maja szafy na ubrania , bo oglądając zdjęcia nie widać ich. Zdzisława
-
forumowicz
Re: DUKAT Dąbki 08.06.15 - 30.06.15
Proponuję Ci zadzwonić na recepcję i jak najszybciej zarezerwować pokój, to masz szansę na lepszy standard. Panie na recepcji są /były/ bardzo miłe. Można było nawet określić jakie wymagania ma się do współlokatorki i Panie dobierały osoby. W moim przypadku trafione w dziesiątkę. Jeżeli masz jakieś pytania, to w miarę możliwości odpowiem. Pozdrawiam
-
najsak
- Nowy Kuracjusz

Byłam już w Dąbkach dwa lata temu w HUTMENIE. Jak dla mnie był to bardzo udany pobyt. Plaża, rowery, tańce przy muzyce. Warunki mieszkaniowe akurat niezbyt atrakcyjne ale za to fajne współlokatorki. Tam miałyśmy studio 2+2 bardzo malutkie. Gdzieś czytałam, że w DUKACIE studia są wygodniejsze od np. jedynek czy dwójek. Jeśli możesz coś na ten temat napisać to poproszę.
-
JankaR
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 16:35
- Staż sanatoryjny: 5
Witam. Chciałabym zapytać czy masz skierowanie z NFZ czy z ZUSi kiedy składałaś wniosek. Ja jestem z Czarnkowa i mam numer 1300.Pozdrawiamnajsak pisze:Dziękuję za odpowiedź.
Byłam już w Dąbkach dwa lata temu w HUTMENIE. Jak dla mnie był to bardzo udany pobyt. Plaża, rowery, tańce przy muzyce. Warunki mieszkaniowe akurat niezbyt atrakcyjne ale za to fajne współlokatorki. Tam miałyśmy studio 2+2 bardzo malutkie. Gdzieś czytałam, że w DUKACIE studia są wygodniejsze od np. jedynek czy dwójek. Jeśli możesz coś na ten temat napisać to poproszę.
-
forumowicz
Trudno mi określić, czy studia są wygodniejsze od jedynek, czy dwójek. Ja zamieszkiwałam w bardzo ładnej, wygodnej dwójce na piątym piętrze, z widokiem na morze. Z tego co się orientuję dwójki w studio 2+2 są większe i mniejsze, ale nie klitki. Ogólnie wszystkie pokoje w Dukacie są przestronne, tylko nie jestem pewna, czy wszystkie odnowili.najsak pisze:Dziękuję za odpowiedź.
-
najsak
- Nowy Kuracjusz

Mam skierowanie z NFZ-tu , wniosek złożony był 3.12.2013r. , w NFZ-cie zarejestrowany 30.12.2013r. czekam więc dokładnie 18 m-cy. Pierwotnie miałam skierowanie od 10 maja br też do Dąbek ale ze względu na planowanie urlopów w pracy musiałam przełożyć na później o miesiąc. Ty od kiedy czekasz? Chyba mniej więcej tak jak podają w piśmie to zgadza się czas oczekiwania. Być może zależy to jeszcze od profilu zdrowotnego. Ja kardiologia. Pewnie niedługo dostaniesz wiadomość z NFZ-tu o terminie i miejscu. Pozdrawiam i życzę fajnego odpoczynku w sanatorium. Zdzisława
-
JankaR
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2013 16:35
- Staż sanatoryjny: 5