Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ty jurek1771 chyba się urodziłeś w 1771 r. skoro już 16 razy obskoczyłeś sanatoria. Trzeba mieć końską wytrzymałość w dodatku, żeby się tak wałęsać po sanatoriach. A ludziska wyobraź sobie jurek1771 w różnych celach wyjeżdżają do sanatoriów - jedni naprawdę chcą podreperować zdrowie, innym wystarcza "dobre towarzystwo i pogoda", no i budka z piwkiem żeby była czynna. Może ci się podobało w Mielcu, bo niewybredny widać jesteś i pewnie wszędzie dobrze, byle dalej od własnej chałupy. Znam też Mielec i to dziadoskie jest sanatorium, kicha. "Dobra pogoda" to trochę za mało, żeby być zadowolonym z leczenia sanatoryjnego, a "dobre towarzystwo" to mam ze swego wyboru gdziekolwiek, a nie z przydziału w sanatorium. A w ogóle, to ty jurek1771 może jesteś prezes tego Mielca, że tak zachwalasz?
Witam!jestem nowa na tym forum ale potwierdzam same niedobre rzeczy odnośnie Mielca w Krynicy.takiej oszczędności na kuracjuszach nie spotkałam jeszcze w żadnym innym sanatorium wyżywienie złe baza zabiegowateż nie powala a kuracjusz to intruz.
Witam wszystkich.
Ja też potwierdzam powyższe opisy, nie podobało mi się na wstępie, opłata za TV, czajnik, parking, jedzenie szpitalne, porcje takie aby nie umrzeć. Dla mnie bardzo niski poziom i starzyzna, nawet brak restauracji chociaż taka jest ale zamknięta. Na zabiegi wieczorne trzeba chodzić gdzie indziej. Byłem tam odpłatnie i nie polecam innym.
Witam tak dla uzupełnienia-wklepcie sobie-Krynica,Mielec-Macie dość sporo opinii na temat Mielca,między innymi moją,tak na marginesie-jeżeli z przydziału to jest to sanatorium standardowe,jeżeli prywatnie to poszukałbym czegoś innego bo jest możliwość negocjacji ceny ile osób tyle opinii,dla mnie to normalne,pozdrawiam
Zgadzam się z 'andrzejem1955', że " ile osób tyle opinii". Ja jutro kończę 21 dniowy turnus z NFZ w Mielcu. Miałam pokój 2 osobowy od strony ulicy (od góry Parkowej). Jestem zadowolona z warunków zakwaterowania oraz z bazy zabiegowej i wyżywienia.