Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani jest tu dozo roznych fajnych tematów ja postanowiła dodać jeszcze ten, uwielbiam Jana Sztaudyngera i zapraszam jeżeli jesteście zainteresowani dopisywać anegdoty, a jest ich bardzo dużo
Oto i pierwsze piórka
"Każdy takim jest zuchwalcem,
Że chce szczęścia dotknąć palcem"
"Nie mów drugiemu, z którą tobie miło,
Aby i jemu o niej się nie śniło."
"Z miłością się nie igra.
Amor z każdym sercem wygra."
Klaraklara,może to nie tak,że nie zainteresowałaś.Ja mojego ukochanego Sztaudyngera znam "prawie" całego na pamięć i posiadam wszystkie tomiki jego twórczości.