Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jeszcze mamy trochę czasu ale może już będą chętni do zapoznania się z innymi kuracjuszami z tego turnusu. Będę jechał swoim autem i mogę kogoś zabrać. Jadę z Lublina. Reszta do uzgodnienia. Było by miło znać się wcześniej.
Już gdzieś pisałem, że w Stegnie byłem z gronem w ilości połowy kuracjuszy i trochę ich poznałem. Zresztą nigdy nie miałem problemów z waszą profesją z jednym wrednym wyjątkiem. Czemu nie zaglądałaś tu przez tyle czasu. Obiecałaś podtrzymywać temat.