Solec Zdrój
-
forumowicz
Solec Zdrój
-
forumowicz
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Solec Zdrój
Napisz co konkretnie chciałbyś się dowiedzieć, postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć. Do jakiego sanatorium jedziesz ?
-
forumowicz
Mam na skierowaniu taki adres, jak podałem w pierwszym wpisie. Jakie to sanatorium? Nie wiem. W zasadzie chcę wiedzieć jak najwięcej. O miejscowości: Czy jest rozkopana i remontowana? Czy jest tam hałas? Czy jest duży park do spacerów? Cy tę słynna wodę siarkową można pić?
- Lewek
- Przyjaciel forum

Ogólnie miejscowość cicha, spokojna. Jest park, niewielki zalew, niedaleko las. Niedawno powstały tam baseny mineralne. Wodę siarkową można pić, choć nie każdemu służy
-
forumowicz
Martwi mnie to dochodzenie 800 m. Mimo, że jest busik, to chyba nie zabiera wszystkich chętnych. Będą problemy ze zdążeniem na zabiegi. Czy w tym budynku, w którym są zabiegi, nie ma pokoi?
- Lewek
- Przyjaciel forum

Jedziesz z NFZ? Z tego co wiem można wcześniej zadzwonić i zarezerwować sobie pokój.
-
forumowicz
Jeszcze jedno pytanie. Czy z Solca do Buska kursują jakieś busy albo coś takiego?
- Lewek
- Przyjaciel forum

Pewnie, że sobie poradzisz
-
forumowicz
Bardzo dziękujęLewek pisze:Jeżdżą i nawet dosyć często. Być może trafisz na osobę zmotoryzowaną. Odległość z Solca do Buska to ok. 20 km.
Pewnie, że sobie poradziszŻyczę powodzenia