Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
czy ktoś może napisać coś więcej o powyższym szpitalu?
Wyjeżdżam na pobyt 28 dniowy. Interesuje mnie głównie jakie dostępne są zabiegi oraz jak wygląda baza noclegowa.
Ja byłam tam 5 lat temu też na turnusie 28 dniowym - baza zabiegowa super, obsługa przemiła , planowanie zabiegów również- nawet lekarz skłonny do ustępstw. Jedzenie bardzo smaczne ., baza hotelowa- wtedy była częśc po remoncie i ta była na bardzo dobrym poziomie- ja miałam suszarkę w łazience , czajnik i lodówkę w pokoju , niestety część niewyremontowana była raczej, raczej . To było wtedy a jak teraz- napewno lepiej
.
Byłam 3 lata temu i remont nie był zakończony. Jeżeli będziesz wcześnie rano masz szansę dostać pokój w nowej części po remoncie. Obiekt jest ogrodzony na terenie znajduje się kawiarenka, tak że po zabiegach możesz wypocząć przy deserze lub jakimś napoju /co lubisz/ lub poopalać się na leżaku który jest na stanie w pokoju lub wypożyczyć w recepcji, a wieczorem w kawiarni potańczyć. W samym Ciechocinku nie ma jeziora, płynie Wisła i tam też można mile spędzić czas. W kierunku na Aleksandrów Kujawski jest mała miejscowość / zapomniałam nazwy / leżąca nad prześlicznym jeziorem. Możesz tam dojechać rowerem wypożyczonym z wypożyczalni. W okresie letnim w Ciechocinku jest tyle atrakcji że czasu Ci niestarczy.
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Witam. Aktualnie przebywam w 22wszur,w Ciechocinku i jestem bardzo zadowolona.Pokoje 2 i 3 osobowe,zabiegi super,tudzież wyżywienie urozmaicone i smaczne.Dostępne diety.Personel sympatyczny!Sam Cuechocinek jest barwnym miasteczkiem i na pewno na nudę nie będziesz narzekać.Jest gdzie pospacerować oraz zabawić się.Oczywiście są wśród nas malkontenci,krytykujący wszystko.Kłótnie "osobniki",którym przeszkadza własny cień.Życzę udanego pobytu!