22 Wojskowy Szpital w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
grzeslaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2015 11:36
Oddział NFZ: Wielkopolski

22 Wojskowy Szpital w Ciechocinku

Post autor: grzeslaw »

Witam,

czy ktoś może napisać coś więcej o powyższym szpitalu?
Wyjeżdżam na pobyt 28 dniowy. Interesuje mnie głównie jakie dostępne są zabiegi oraz jak wygląda baza noclegowa.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam,
Marcin
alineczka60
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2015 09:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: 22 Wojskowy Szpital w Ciechocinku od 6 sierpnia

Post autor: alineczka60 »

Ja byłam tam 5 lat temu też na turnusie 28 dniowym - baza zabiegowa super, obsługa przemiła , planowanie zabiegów również- nawet lekarz skłonny do ustępstw. Jedzenie bardzo smaczne ., baza hotelowa- wtedy była częśc po remoncie i ta była na bardzo dobrym poziomie- ja miałam suszarkę w łazience , czajnik i lodówkę w pokoju , niestety część niewyremontowana była raczej, raczej :twisted: :twisted: . To było wtedy a jak teraz- napewno lepiej
.
grzeslaw
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2015 11:36

Post autor: grzeslaw »

Dziękuję bardzo za te informacje. :)
Czy jest gdzieś w pobliżu jakieś jezioro, albo miejsce gdzie w upalny dzień można odpocząć po zabiegach?
Awatar użytkownika
danny
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2011 20:20

Post autor: danny »

Byłam 3 lata temu i remont nie był zakończony. Jeżeli będziesz wcześnie rano masz szansę dostać pokój w nowej części po remoncie. Obiekt jest ogrodzony na terenie znajduje się kawiarenka, tak że po zabiegach możesz wypocząć przy deserze lub jakimś napoju /co lubisz/ lub poopalać się na leżaku który jest na stanie w pokoju lub wypożyczyć w recepcji, a wieczorem w kawiarni potańczyć. W samym Ciechocinku nie ma jeziora, płynie Wisła i tam też można mile spędzić czas. W kierunku na Aleksandrów Kujawski jest mała miejscowość / zapomniałam nazwy / leżąca nad prześlicznym jeziorem. Możesz tam dojechać rowerem wypożyczonym z wypożyczalni. W okresie letnim w Ciechocinku jest tyle atrakcji że czasu Ci niestarczy.
Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Witam. Aktualnie przebywam w 22wszur,w Ciechocinku i jestem bardzo zadowolona.Pokoje 2 i 3 osobowe,zabiegi super,tudzież wyżywienie urozmaicone i smaczne.Dostępne diety.Personel sympatyczny!Sam Cuechocinek jest barwnym miasteczkiem i na pewno na nudę nie będziesz narzekać.Jest gdzie pospacerować oraz zabawić się.Oczywiście są wśród nas malkontenci,krytykujący wszystko.Kłótnie "osobniki",którym przeszkadza własny cień.Życzę udanego pobytu!
ODPOWIEDZ