Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, czy mógłby ktoś realnie przedstawić pobyt w sanatorium w Augustowie, mam skierowanie z ZUS-u na październik , po opiniach które przeczytałam na tema tego miejsca z lekka się złamałam...
Iwonblue o miejscu tym napisano tu już wszystko i niczego nowego się nie dowiesz Opinia Mazi 35 jest dość wyczerpująca i ja się z nią zgadzam ale są osoby, które są zadowolone z pobytu, tak więc wobec tak różnych zdań dopiero jak tam pojedziesz sama będziesz mogła ocenić . Moje zdanie cały czas jest niezmienne : wypocząć można , z miłym towarzystwem czas spędzić też ale na poprawę zdrowia ja bym nie liczyła. Tak czy inaczej życzę byś była zadowolona Pozdrawiam
Hipsterze, a widzisz jak nazywa się dział , w którym się znajdujemy? Oceń sanatorium.Opinie o sanatoriach
To nie są zgadywanki Jeżeli uważasz, że coś jest godne polecenia dla kuracjuszy ZUS to uargumentuj to.