Szpital Uzdrowiskowy "MIESZKO' w Kamieniu Pomorskim

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2009 19:34
Staż sanatoryjny: 20

Szpital Uzdrowiskowy "MIESZKO' w Kamieniu Pomorskim

Post autor: michał »

Mam skierowanie do Szpitala Uzdrowiskowego 'MIESZKO" od 30-08-2011 na 28 dni na oddział ortopedyczny z NFZ ,czy ktoś też wybiera się w tym terminie do tego Szpitala a może już był i może podzielić się opinią na temat swojego pobytu!!
Pozdrawiam przyszłych kuracjuszy udających się do tego uzdrowiska.
Leady
Na forum od: 06 lip 2011 15:10

Re: Szpital Uzdrowiskowy "MIESZKO' w Kamieniu Pomorskim

Post autor: Leady »

Witam,
Mam skierowanie do Mieszka od 7 września br. na Neurologię. Zarezerwowałam już pokój (łazienki są tylko na korytarzach). Najważniejsze są zabiegi i oczywiście dobre towarzystwo :).
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czy ktoś jeszcze wybiera się do Kamienia Pomorskiego we wrześniu na turnus do Szpitala MIESZKO!!!!!!!
Leady

Witaj Michale,

Opinia o Mieszku jest taka:

"Szpital nieciekawy warunki zakwaterowania i wyżywienia poniżej oczekiwań. Jeśli chodzi o tańce to grają codziennie od 18-22 na mieście w knajpce Stańka (nie daleko od Mieszka). Schodzą się tam kuracjusze z Mieszka, Chrobrego, Gryfu i Dąbrówki całkiem dobra muzyka. Miasteczko takie sobie. Walory: blisko morza po obiedzie można za 5 zł jechać do Dziwnówka na 2 godz jeśli są chętni :)". Nie brzmi to dobrze, na dodatek do tego miejsca muszę przejechać "świat drogi". Pozdrawiam.
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Leady
Już nie jadę do Kamienia Pomorskiego zadzwoniłem do NFZ i poprosiłem o wymianę skierowania oczywiście to umotywowałem.Uzdrowisko nieciekawe nie ma co robić dojazd kiepski same przesiadki warunki i wyżywienie okropne na zabiegi trzeba dochodzić.To nie dla osoby leczącej się poszpitalnie.
Wymieniono mi skierowanie na Połczyn Zdrój Szpital "GRYF" pokoje z łazienkami wszystko na miejscu w jednym budynku i mam bliżej niż do Kamienia.Wszyscy mi odradzali to Uzdrowisko Kamień,nic ciekawego same nudy a wszędzie trzeba dojechać nawet nad morze.Jeśli możesz to wymień skierowanie umotywuj to i na pewno się zgodzą.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w wymianie skierowania.
Leady

Witaj Michale,
Czy w związku z wymianą skierowania przesynął Ci sie termin wyjazdu? Czy wystarczyła rozmowa telefoniczna? Z Gryfu będziesz zadowolony. Pozdrawiam.
michał
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj
Tak terminy dopier był wolny na 29-09-2011 do Połczyna i 11-10-2011 do Świnoujścia do Bałtyku.Wystarczyła tylko rozmowa telefoniczna i pisemne uzasadnienie o trudności dojazdu do Kamienia dużo przesiadek i Pani z NFZ wymieniła mi skierowanie.Bardzo miła osoba i odpowiednia na stanowisku w naszym Funduszu pracuje.
Połczyn znam i Gryf też dlatego wybrałem
Pozdrawiam
Leady

Witaj,
Dziękuję za szczegółowe informacje. Ja jestem z Podlaskiego NFZ. Muszę przemyśleć sprawę, ponieważ jestem ograniczona terminami. Życzę miłego wypoczynku. Miło się z Tobą rozmawiało :).
tereska
Na forum od: 28 sie 2011 20:14

Post autor: tereska »

Witam jadę do Kamienia Pomorskiego do szpotala mieszko 6,09,2011 jestem z Olsztyna . Może znajedzie się jakaś kobieta do towarzystwa w podróży proszę pisac na e-mail przemyslaw-[email].pl pozdrawiam teresa ;)
tereskaz1
Na forum od: 27 sie 2011 22:33

Post autor: tereskaz1 »

witam mam skierowanie od 07.wrzesnia do kamienia pomorskiego może jeszcze ktoś jedzie w tym terminie z olsztyna lub okolic olsztyna prosze o kontakt tel 89-5149-608.lub e-meil [email].pl
ODPOWIEDZ