Krynica Zdrój Nad Kryniczanką

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marek-passat
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2011 21:06

Krynica Zdrój Nad Kryniczanką

Post autor: marek-passat »

Witam właśnie dostalem skierowanie do sanatorium w Krnicy Zdroj nad Kryniczanką od 2011 11 10 prosze o opinie o tym sanatorium oraz czy jest tam coś ciekawego do zwiedzania oraz jakies faine miejsca do spędzenia wolnego czasu.Pozdrawiam
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Krynica Zdrój Nad Kryniczanką

Post autor: Anka »

Witaj! Krynica jest przepiękna miejscowością w samej Krynicy są 2 góry Krzyżowa i Parkowa 3-4 km jest Jaworzyna z kolejka gondolową także zwiedzania jest sporo a teraz jak spędzać czas: popołudniami są fajfy u Łysego natomiast wieczorami dancingi :Hawana,Zacisze,Continental,Wojskowy,Patria w hotelu Prezydent i jeszcze dużo innych .Na nudę nie będzie czasu.Byłam w tym sanatorium 6 lat temu byłam bardzo zadowolona,zapewne dużo się zmieniło od tego czasu.Miłego wypoczynku życzę i opisz jak wrócisz
Anja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2011 09:43

Re: Krynica Zdrój Nad Kryniczanką

Post autor: Anja »

Ja też dostałam skierowanie do NAD KRYNICZANKĄ w terminie 14 sierpnia do 04 września. Może ktoś tam był I przekaże nam swoją opinię :)
Jakie warunki pobytu: pokoje, wyposażenie, czy parking dla samochodów jest płatny. Czy można dostać pokój jedno- lub dwuosobowy bez "walki"?
Jaki jest poziom zabiegów? Czy lekarz przepisuje zabiegi "jak leci", czy też dba o dostosowanie ich dla konkretnej osoby (schorzenia)?

A może ktoś jedzie w tym samym terminie? Razem raźniej ;)
Pozdrawiam Ania
ODPOWIEDZ