14 wrzesień Pustkowo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
iruchna1969
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2015 14:55
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

14 wrzesień Pustkowo

Post autor: iruchna1969 »

Witam wszystkich. Jestem nowa to i wiedzą słaba . Zostałam zmuszona przez ZUS do wyjazdu . W domu mąż lekko zazdrosny . Nigdy nie korzystałam z takich dobrodziejstw. Mam mieszane uczucia . Coraz bardziej jestem na nie . Mam do przejechania 820 km . Trochę szkoda mi czasu na te bzdury . Mam 46 lat i chyba za młoda jestem na taki relaks . Może odezwie się do mnie pani w podobnym wieku . Chciałam wykupić jedynkę ale pani z recepcji mówi iż nie posiadają. Słabo widzę siebie w pokoju z obcymi ludźmi . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: 14 wrzesień Pustkowo

Post autor: danusia57 »

Witaj :D iruchna1969,ZUS wie co robi :lol: ,chce żebyś podreperowała nadszarpnięte zdrowie,to żadne bzdury :oops:
Odpoczniesz,zrelaksujesz się,inaczej spojrzysz na wiele spraw.Do sanatorium jeżdżą kuracjusze w różnym wieku,nawet młodsi od Ciebie,to poznasz kogoś fajnego :D .Trochę optymizmu i będzie dobrze :D :D cieplutko pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Jeśli nie jesteś zbyt kapryśna dasz sobie radę. W sanatoriach w których bywałem zawsze były osoby w wieku nawet 20+ i oni też się dogadywali ze starczymi od siebie . Nie widzę problemu czemu tobie się to nie uda. Pogadamy na początku października.
Dusia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2013 15:46
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Dusia »

Witaj!
Pani z recepcji trochę ściemnia. ZUS W umowie zawsze ma jedynki. Ilość ich zależy od liczebności turnusu. Pozdrawiam i życzę przyjemnego spędzenia czasu w Pustkowie.
Awatar użytkownika
Maria K
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2015 14:34