14 wrzesień Pustkowo
- iruchna1969
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 wrz 2015 14:55
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 3
14 wrzesień Pustkowo
Witam wszystkich. Jestem nowa to i wiedzą słaba . Zostałam zmuszona przez ZUS do wyjazdu . W domu mąż lekko zazdrosny . Nigdy nie korzystałam z takich dobrodziejstw. Mam mieszane uczucia . Coraz bardziej jestem na nie . Mam do przejechania 820 km . Trochę szkoda mi czasu na te bzdury . Mam 46 lat i chyba za młoda jestem na taki relaks . Może odezwie się do mnie pani w podobnym wieku . Chciałam wykupić jedynkę ale pani z recepcji mówi iż nie posiadają. Słabo widzę siebie w pokoju z obcymi ludźmi . Pozdrawiam
- danusia57
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2012 13:10
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: 14 wrzesień Pustkowo
Witaj
iruchna1969,ZUS wie co robi
,chce żebyś podreperowała nadszarpnięte zdrowie,to żadne bzdury
Odpoczniesz,zrelaksujesz się,inaczej spojrzysz na wiele spraw.Do sanatorium jeżdżą kuracjusze w różnym wieku,nawet młodsi od Ciebie,to poznasz kogoś fajnego
.Trochę optymizmu i będzie dobrze
cieplutko pozdrawiam 
Odpoczniesz,zrelaksujesz się,inaczej spojrzysz na wiele spraw.Do sanatorium jeżdżą kuracjusze w różnym wieku,nawet młodsi od Ciebie,to poznasz kogoś fajnego
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Jeśli nie jesteś zbyt kapryśna dasz sobie radę. W sanatoriach w których bywałem zawsze były osoby w wieku nawet 20+ i oni też się dogadywali ze starczymi od siebie . Nie widzę problemu czemu tobie się to nie uda. Pogadamy na początku października.
Witaj!
Pani z recepcji trochę ściemnia. ZUS W umowie zawsze ma jedynki. Ilość ich zależy od liczebności turnusu. Pozdrawiam i życzę przyjemnego spędzenia czasu w Pustkowie.
Pani z recepcji trochę ściemnia. ZUS W umowie zawsze ma jedynki. Ilość ich zależy od liczebności turnusu. Pozdrawiam i życzę przyjemnego spędzenia czasu w Pustkowie.