SANATORIUM KOLEJOWE CIECHOCINEK
SANATORIUM KOLEJOWE CIECHOCINEK
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: SANATORIUM KOLEJOWE CIECHOCINEK
-
forumowicz
Potwierdzam opinię "Ewakon". Sanatorium Kolejowe działa na wysokim poziomie!!.Będąc tam 24 dni, nie mam do czego się " przyczepić". Wszytko było tak ,jak każdy kuracjusz życzyłby sobie tego. Pierwsze spotkanie - PANIE w recepcji... poprosiłam o super pokój 2 osobowy i taki dostałam ( w skali 1-10, daje 10 ), kolejne spotkanie - LEKARZ prowadzący... zabiegi trafione w 100% ( daje 10 ); stołówka ( miałam dietę lekkostrawną-posiłki godz. 8.00, 12.30.17.30) daje kolejne 10punktów; PANIE sprzątające w Ametyscie ( tam mieszkałam)- 1o/10- bez mrugnięcia oka. Dziwi mnie fakt,że są ludzie, którzy narzekają na pobyt w Kolejowym. Myślę, ze to wynika z charakteru i malkontenctwa tych osób.Im nawet nie podobałby się pobyt w Hotelu Gołębiewskim . No cóż........? takich ludzi jest całe mnóstwo wokół małej garstki ludzi nastawionych do życia pozytywnie.
Z tego wynika,że pobyt był wyśmienity pod każdym względem.
Osoby pozytywnie nastawione do życia,oddziaływują na otoczenie ,w którym przebywają...
Pozdrawiam
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Staż sanatoryjny: 6
Potwierdzam słowa Ani. Byłam turnus przed nią w Kolejowym i wróciłam zachwycona. Opisywałam w swoim poście. Pozdrawiamania pisze:Witam!
Potwierdzam opinię "Ewakon". Sanatorium Kolejowe działa na wysokim poziomie!!.Będąc tam 24 dni, nie mam do czego się " przyczepić". Wszytko było tak ,jak każdy kuracjusz życzyłby sobie tego. Pierwsze spotkanie - PANIE w recepcji... poprosiłam o super pokój 2 osobowy i taki dostałam ( w skali 1-10, daje 10 ), kolejne spotkanie - LEKARZ prowadzący... zabiegi trafione w 100% ( daje 10 ); stołówka ( miałam dietę lekkostrawną-posiłki godz. 8.00, 12.30.17.30) daje kolejne 10punktów; PANIE sprzątające w Ametyscie ( tam mieszkałam)- 1o/10- bez mrugnięcia oka. Dziwi mnie fakt,że są ludzie, którzy narzekają na pobyt w Kolejowym. Myślę, ze to wynika z charakteru i malkontenctwa tych osób.Im nawet nie podobałby się pobyt w Hotelu Gołębiewskim . No cóż........? takich ludzi jest całe mnóstwo wokół małej garstki ludzi nastawionych do życia pozytywnie.Pozdrawiam.
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Staż sanatoryjny: 6
Tak. To ja opisywałam problem z windą. Ale myślę że to po prostu przypadek. Może się przecież zdarzyć że coś się popsuje. Oprócz tego nic więcej nie było, na co można byłoby narzekać.Kaowiec pisze:Tylko żeby winda w głównym budynku (ten z recepcją) się nie zacinała i żeby gabinety były bardziej przystosowane (przestronne), to byłoby prawie dobrze. Dane z tego roku