Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dowiozą mnie na miejsce. Wyjeżdzamy z opolszczyzny, prawdopodobnie dzien wczesniej, bo odwiedzę rodzinkę. Mieszkają bardzo blisko Piwnicznej, zresztą miasteczko też bardzo dobrze znam. Bywam w tych okolicach bardzo często. A tych skąd wyjeżdżasz?
pozdrawiam
Hej wyjezdzam najprawdopodobniej w sobote .Mam nadzieje,ze do niedzieli dotre.Polaczenie nie jest najlepsze ale mam nadzieje,ze dobre towarzystwo wynagrodzi zmeczenie. Do zobaczenia bebe
Napisałam że spotkamy się na miejscu , a zapomniałam o najwazniejszym. Podam ci nr gg napisz do mnie to sie skontaktujemy juz inywidualnie - mój nr gg 4887466. Podam tam nr tel i inne informacje.pozdrawiam