Świnoujście - Bałtyk 06.10.2015 rok

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Świnoujście - Bałtyk 06.10.2015 rok

Post autor: bozena180 »

Witam :) jestem w sanatorium Bałtyk w Świnoujściu na turnusie ogólnoustrojowym :) i tu zaczynają się schody ....po pierwsze pokoje przed remontem .....łazienki wołają o pomstę do Nieba :evil: glazura z czasów gierkowskich :( ..... niestety nie są dostosowane dla osób niepełnosprawnych .... to na tyle łazienka bo tak na prawdę jeszcze nigdy nie widziałam takiego stanu łazienek w sanatorium obraz nędzy i rozpaczy :( teraz na temat pokoju :( pokoje dwu i trzy osobowe oraz studio :( powiedzmy ze były malowane ale kiedy ??? któż to wie ... pokoje dość duże ... w każdym pokoju lodówka telewizor niestety czajnik na korytarzy .....suszarka w każdym pokoju...zabiegi no cóż ogólnoustrojowa nie ma zabiegów wodnych... chyba ze Pani dyrektor i łaskawy pan doktor da jeden to jest super ... a tak to gimnastyka masaż laser wirówka.... pozdrawiam ze Świnoujścia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Re: Świnoujście - Bałtyk 06.10.2015 rok

Post autor: forumowicz »

Ale za to masz rekompensatę w postaci pięknej promenady i morskiej bryzy. Jak jest pogoda? jest sztormowo?
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Świnoujście - Bałtyk 06.10.2015 rok

Post autor: Felice »

Bożena 180,są niektóre pokoje w Bałtyku dostosowane dla osób niepełnosprawnych na parterze i te były remontowane.Pozostałe....pisałam wcześniej,że stan bardzo kiepski.Tragiczne są też okna,szczególnie pewnie uciążliwe zimą.Ja byłam w sierpniu przy pięknej pogodzie to i nawet w pokoju rzadko byłam.
Ja miałam codziennie gimnastykę w basenie solankowym.
ODPOWIEDZ