Wybory 2015

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Wybory 2015

Post autor: andrzej1955 »

Witam,temat bardzo aktualny :!: nie chciałbym nikogo do niczego namawiać-jedynie do tego żeby wziąć w nich udział,każdy ma swoje zdanie i swoich faworytów,ale jak pokazują sondaże około 30 procent ankietowanych nie jest zdecydowanych czy weźmie, w nich udział,jesteśmy bardzo młodą demokracją i bardzo niechętnie bierzemy udział w wyborach-za to bardzo chętnie dyskutujemy o polityce,jedynie co 4-lata mamy wpływ na wybór parlamentarzystów-nie zmarnujmy tej szansy i weźmy w nich udział,nie chciałbym aby temat posłużył do dyskusji politycznych bo nie po to tu o tym piszę-mam nadzieję że Admin to zrozumie i go nie usunie :!: chciałbym jako Polski obywatel spojrzeć na frekwencję i być :D bo będzie ona w granicach 70-80 procent,Pozdrawiam-niepoprawny optymista Andrzej :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Wybory 2015

Post autor: ewiko »

Optymistką to ja byłam przez ....dziesiąt lat , niestety przez kilka ostatnich nie zostało po nim śladu....
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Nie wiem na kogo głosować :? naprawdę nie wiem :(
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Po raz pierwszy w zyciu nie wiem jaka opcje wybrac .Chyba juz mi nic nie pasuje.Glosowac bede na 100%, moze tylko bez dotychczasowego przekonania ze podejmuje jedyna sluszna decyzje.Troche nam sie skomplikowalo w tym naszym kraju :(
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Po tych spotach reklamowych,pyskówkach,przepychankach to mnie tylko niedobrze się robi... :(
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Demokracja demokracją a ONI i tak po swojemu zrobią.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo się cieszę że zainteresowałyście się tematem :D Macie u mnie DUŻEGO PLUUUSA :kwiat: :kwiat: :kwiat: głosować trzeba choćbyśmy zawiedli się na tych na których oddaliśmy swój głos-podpowiadać nikomu nie zamierzam :!: co do pyskówek,reklam i podobnych rzeczy to rzeczywiście można od tego dostać kręćka-ale wbrew pozorom Polacy są mądrym narodem i umiemy wyciągać wnioski-choć demokracji ciągle się uczymy,lata zniewolenia i jarzmo największego przyjaciela zrobiły swoje :!: Pozdrawiam Serdecznie :kwiat: :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drogi Andrzeju

Super TEMAT ,jednakże bardzo drażliwy w Naszym Społeczeństwie , w Naszym Narodzie każdy ma rację i tą rację chce ,aby była to niejednokrotnie wykładnia.
Ja Andrzeju pójdę dalej ..i pozwolę Sobie przypomnieć słowa wielkiego pruskiego polityka ..Dajcie im władze sami się wykończą.
My nie umiemy rozmawiać gdy jest dobrze, ciągłe zwady i niesnaski.
My musimy być pod pręgierzem wtedy się jednoczymy choć jest to krótkotrwałe .
Niech wspomnę tutaj Zabory , Wojny czy ostatnie wydarzenie śmierć Jana Pawła II
Kibice umieli zrobić tzw Sztamę niech tylko wspomnę jak pięknie wyglądał Śląsk, Kraków czy Łódź.

Szkoda jedynie ,że wybory nie są częściej - NIE MAMY możliwości Natychmiastowej WERYFIKACJI -bo jak kiedyś powiedział inny polityk jak dorwie się do koryta NIE ODPUŚCI.

Osobiście bardzo boję się tego co wydarzy się po 25 października , TAK BOJĘ się WOJNY POLSKO-POLSKIEJ .
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: danusia57 »

Do tej pory głosowałam bo uważałam że to mój narodowy obowiązek,ale już teraz nie mam na kogo :cry: :( :cry: głosować,pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz rację Darku że w chwilach niebezpieczeństwa,zaborów i ucisku ,umiemy się jednoczyć i sobie pomagać,ale jak już mamy trochę wolności to nie umiemy się sami rządzić we własnym kraju,co do natychmiastowej korekcji-to przydało by się coś takiego-wtedy Nasi wybrańcy mieliby większy szacunek do wyborców :!: co będzie po wyborach-nowy parlament,nowy rząd-oby tylko rządzący nie zapomnieli po co zostali wybrani,przez kogo i po co :!: :!: :!:
ODPOWIEDZ