Klinika pod Tężniami Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
renatka11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lis 2013 08:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Klinika pod Tężniami Ciechocinek

Post autor: renatka11 »

Wybieram się do Ciechocinka na kilka dni. Planuję rehabilitować się w basenie SPA i basenie solankowym oraz wziąć zabiegi na schorzenia dermatologiczne łącznie z poradą lekarza dermatologa. Czy dobrze wybrałam, czy może skorzystać z zabiegów w innym sanatorium w Ciechocinku, może ktoś podpowie lepszą i tańszą rehabilitację na schorzenia dermatologiczne, schorzenia naczyń obwodowych, kardiologiczne i reumatologiczne. Będę korzystała odpłatnie z zabiegów i noclegów. Noclegi na ul. Świętego Alberta 10.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Klinika pod Tężniami Ciechocinek

Post autor: andrzej1955 »

Witam.wybrałaś górną półkę-moim zdaniem jest to najlepsze sanatorium w Ciechocinku-jeżeli masz możliwość skorzystania z jakichś promocji to warto wydać tam pieniążki bo wszystko na najwyższym poziomie-począwszy od zakwaterowania,żywienia-szwedzki stół,na zabiegach skończywszy,wszystko na miejscu i personel bardzo profesjonalny i życzliwy,możliwość korzystania z dwóch basenów w tym jeden solankowy, zespołu saun i grotą solną ,w kompleksie-fryzjer,kosmetyczka,herbaciarnia z widokiem na basen,restauracją i kawiarnią z codzienną muzyką do tańca,parking na terenie-niestety płatny i dość drogi,zapewne w Ciechocinku znalazłoby się wiele tańszych miejsc do rehabilitacji ale nie na takim poziomie-wszystko zależy od zasobności portfela-polecam z pełną świadomością bo byłem wiele razy i w miarę możliwości finansowych-staram się tam wracać :!: Życzę przyjemnego pobytu i udanej kuracji :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Dopiero teraz doczytałem że miałaś na myśli same zabiegi-co w niczym nie zmienia stanu faktycznego opinii o Klinice :)
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: roxy »

Często bywam w Klinice Pod Tężniami i jestem bardzo zadowolona z poziomu usług ale gdybym miała korzystać z samych zabiegów to wybrałabym Wojskowy Szpital .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jeśli dochodzi się na zabiegi, to ważna jest odległość. Wiadomo jak jest, gdy pada deszcz albo wieje silny wiatr - zwłaszcza "mokre" zabiegi tego nie lubią.
ODPOWIEDZ