Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Żaneto.
Co prawda do wyjazdu pozostał jeszcze miesiąc i wiele się może wydarzyć
ale ja wstępnie planuję wyjazd w dniu 29 sierpnia z Warszawy Wsch.o godz.9,56
do Krakowa. Natomiast z Krakowa PKS do Piwnicznej o godz.14,40 i jak dobrze pójdzie
to w Piwnicznej jest o godz.17,35.
Co o tym myślisz Żaneto? Jak Ty planujesz jechać?
Pozdrawiam
Witaj Kasiu, długo nie odpowiadałam przepraszam.
Ja właściwie jeszcze nie wiem jak dojadę, wolałabym wyjechać wieczorem w niedzielę, żeby być przed poóudniem a Piwnicznej.