Powrót do Lublina z Wysowej zdroj / Gorlic / Krynicy Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Alouetteui
Na forum od: 20 lis 2015 15:59

Powrót do Lublina z Wysowej zdroj / Gorlic / Krynicy Zdrój

Post autor: Alouetteui »

Dzień dobry !

Wraca może ktoś z Was 19.12 do Lublina z Wysowej zdrój / Krynicy Górskiej / Gorlic lub okolic i ma wolne miejsce w samochodzie ?

Serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Powrót do Lublina z Wysowej zdroj / Gorlic / Krynicy Zdr

Post autor: darek »

..Droga Alouetteui w tej chwili na forum jest X Forumowiczów ..tutaj odnośnie powrotu NIC nie wskórasz a i z Krynicy raczej NIKOMU nie będzie się chciało dojeżdżać do Wysowej w grudniu gdzie jak wiadomo droga z Gorlic do Wysowej NIE JEST NAJLEPSZA -Realistycznie podchodząc

Może Najlepszym rozwiązaniem będzie umieszczenie na Tablicy ogłoszeń ZAPYTANIA dotyczącego Powrotu lub dziś po prostu sprawdzenia parkingu i ew odszukania samochodów z rejestracja LU jeżeli takie są .
Zresztą o ile mnie pamięć nie myli przy końcu Turnusu pojawiają się w Wysowej przewoźnicy ,którzy rozwożą Kuracjuszy.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

byłem w wysowej i nikt nikogo nie odwoził zadnych przewoznikow mosisz sobie radzic sam mnie to co prawda nie interesowało bo byłem samochodem ale niektorzy mieli mały problem sA tylko autobusy i nic pozatym pozdrawiam
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Z Krynicy Zdrój odjeżdża autobus PKS do Lublina, godz.7.15. Niech Dobry kuracjusz dowiezie Cię na trasę autobusu. Powodzenia
ODPOWIEDZ