Szczawno Zdrój od 28.01.2016r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Szczawno Zdrój od 28.01.2016r

Post autor: samanta »

Witam. Jedzie ktoś w tym terminie ?
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Re: Szczawno Zdrój od 28.01.2016r

Czyżby nikt nie wyjeżdżał do Szczawna :roll: chyba nie będę tam sama :(
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Samanto :kwiat: nie będziesz tam sama ;) tam będzie duźo kuracjuszy co mają takie same obawy :(
Jedzie tam moją sąsiadka z bloku.A znajomości juź będą zawierane w pierwszym dniu :D Tutaj nie wszyscy się logują,duźo chcę zostać anonimowym,pozdrawiam i źyczę udanej paczki w sanatorium..głową do góry...Gosia
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 28 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Samanto napisz nam do jakiego sanatorium jedziesz :arrow: istotne dla wyjeżdzających pozdrawiam :) 8-) :kwiat:
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie :kwiat: mam przydział do Domu Zdrojowego :roll: tyle różności się naczytałam na jego temat więc nie wiem czy mam się cieszyć :lol: czy smucić :( Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dlaczego masz się smucić :?: bardzo fajne sanatorium,byłam tam tylko jeden dzień ale nie widziałam źeby ktoś narzekał...klimat robią ludzie :serce: jest karnawał...czas zabaw...głową do góry..wszystkie zabiegi na miejscu...nigdzie nie trzeba biegać...pozdrawiam Gosia
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Post autor: mariolaa »

Małe uzupełnienie, bo nie wiem z jakiej puli jedzie samanta. Zabiegi na miejscu są dla kuracjuszy z ZUS , z NFZ niestety trzeba też dochodzić do zakładu przyrodoleczniczego około 100 m, zabiegi bardzo dobre i mila obsługa ze strony terapeutów. Ja będąc w ubiegłym roku byłam zadowolona z pobytu. Nie wiem czy wyremontowano już wszystkie pokoje, jeżeli nie to postaraj się o pokój po remoncie. Życzę miłego towarzystwa i trafionych zabiegów. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Witaj Samanto, w Domu Zdrojowym byłam w sierpniu, był to mój pobyt po operacji, wszystkie zabiegi miałam na miejscu, na basen nas dowozili, ok. 2 kilometrów, moja rada, nie brać diety :!: . Towarzystwo miałam super, pokój przed remontem, ale był ładny i bardzo duży, pozdrawiam :kwiat: jeśli masz jakieś wątpliwości.....pytaj, postaram się odpowiedzieć :P
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Miłe Kuracjuszki :kwiat: dziękuję za słowa otuchy ,zgadzam się z Wami całkowicie, że klimat tworzą ludzie ale zawsze przed wyjazdem mam jakieś wątpliwości które potem okazują się nieuzasadnione ;)
Proszę powiedzcie mi jak wygląda w Domu Zdrojowym przydział pokoi ,jest szansa na dwójkę (i fajną lokatorkę :lol: )Proszę o wasze uwagi i spostrzeżenia bo w tej chwili nawet nie wiem o co się pytać. :!:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Samanto :kwiat: zadzwoń tam i wszystkiego się dowiesz..telefon masz na skierowaniu ;) i na wszystkie pytania Tobie odpowiedzą Panie w recepcji...pozdrawiam
ODPOWIEDZ