Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,właśnie nie wiem czym jechać,ale samochodem 400km to nie wiem sam.Jak na razie to patrzyłem na http://neobus.pl/,mam z Warszawy do Iwonicza.A Ty czym jedziesz?
Mam autobus o dwunastej a dojazd o 6rano.Będziesz o 2 w nocy to tak specjalnie wcześnie,żeby zając np:najlepszy pokój czy tylko o tej godz masz połączenie?A jeszcze o 2w nocy ale z 25na26 czy z 26sty na 27?
"iwonak33" nie chcesz jechać połączeniem dziennym?
Masz autobus PKS, który wyjeżdża z Kaliskiej o 9;00,a w Iwoniczu jest o 17;40.
Lepiej być dzień wcześniej, przenocować na miejscu. Takie jest moje zdanie.
Dojeżdżając na 2 rano będziesz b. zmęczona, a przed Tobą "biegany" dzień.
A i jeszcze jedno. Z przystanku (Pl. Oczki) do CRR (ul Rąba) jest około 800 m
z czego część pod dość stromą górkę, a dojście tam z walizką to wyzwanie.
Jeśli jednak pojedziesz tym nocnym połączeniem to poniżej podaję Ci numer do
kierowcy taxi, które jeździ po Iwoniczu. Spróbuj wcześniej do niego zadzwonić
to może Ci się uda i za kilkanaście zł zawiezie Cię pod same drzwi. A może nie
pojedziesz sama to wtedy wyjdzie naprawdę niewielka kwota.
Życzę miłego pobytu, udanej kuracji i dobrej zabawy (jeszcze będzie karnawał).
Tel. taxi 603-205-523.
Będę 26 stycznia o 2w nocy Następny mam taki ze byłabym na miejscu okolo 16 i wtedy z pokojami moze być różnie Raczej ludzie przyjeżdżają rano a nawet dzień wcześniej Byłam już kiedyś tam i właśnie pojechałam tym drugim Nie bylo wyboru tylko co zostało Jak bylam w Iwoniczu to przyjechał po nas bus z osrodka