Solinka Polańczyk

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jarekxxx
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 17:53

Solinka Polańczyk

Post autor: Jarekxxx »

Witam!Jadę w marcu do sanatorium Solinka w Polańczyku. Szukam wiadomości na temat sanatorium Solinka w Polańczyku. Jakie są pokoje, ilu osobowe ( interesuje mnie 1-os),warunki w pokojach, opłaty - do pokoju, parking,tv,internet
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Re: Solinka Polańczyk

Post autor: kasiula »

Jedynka fajnie.....też tak zazwyczaj mam...ale uwierz w dwójce łatwiej się odnaleść i jest przyjemniej.Pozdrawiam.W Polańczyku byłam w DEDALU a Solince raz na tańcach więc więcej Tobie nie pomogę ale życzę udanego pobytu bo Bieszczady czarują choć byłam w pięknym maju ale wrócę tam wrócę nawet zimą ;)
Awatar użytkownika
iron maiden
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2015 10:12
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: iron maiden »

Witam,bylem w solince w 2014 nie wiem czy są jedynki pojedyncze na pewno są jedynki plus dwójka studio ,ale jak trafisz na dwóch rozrywkowych gości to ci ta jedynka nie pomoże.Osobiście wolę dwójkę ,czajniki w pokoju nieodpłatnie telewizor i internet płatny .
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 4 razy

Post autor: lubelanka64 »

Byłam w grudniu ub.roku w sanatorium z masażystą z Solinki. Opowiadał, że sanatorium jest po kapitalnym remoncie, posiada nowoczesny sprzęt zabiegowy, baza rozrywkowa jest na miejscu, personel wykwalifikowany i przyjazny kuracjuszom. O dobrą renomę dba dyrektor ośrodka. Polecał.
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Dosyć dobrze opisane sanatorium Solinka w postach z zeszłego roku,znajdź w wyszukiwarce Polańczyk Solinka 18.04.trochę już wyleciało z głowy choć to było w zeszłym roku na przełomie kwietnia i maja.Pokoje są najczęściej typu studio 2plus 2 ,oraz 2 plus 1.samodzielnych jedynek raczej nie ma.Na ostatnim 4 piętrze są 2 osobowe i też studia one mają trochę wyższy standard sa duże maja lodówki ale nie mają balkonów bo to poddasze.Praktycznie płaci sie za jedynkę a do łazienki 3 osoby,jak towarzystwo fajne da się żyć.Telewizory płatne coś koło 50 zł turnus dostaje sie kabel do anteny,internet też koło 50 zł,ale ciągle były problemy,nie pamietam ile parking chyba 3 lub 4 zł doba,wiara parkowała na dziko blisko sanatorium.Pokoje czyste z czajnikiem ,talerzykami ,sztućcami,dwa ręcznik kąpielowy i ciemny mniejszy na borowinę.Jedzenie dobre ,ludzie nie narzekali,ja również.Jak masz ochotę na wycieczkę do Lwowa to weź paszport,polecam wyjazd z biurem z sanatorium Plon,przewodniczka Marianka super.Jak coś jeszcze to pisz, w miarę możliwości odpowiem.Miłego pobytu,i super towarzystwa życzę. :D
ODPOWIEDZ