Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy.

Post autor: forumowicz »

;) Witam! Jadę 11 marca do Krynicy Górskiej, do sanatorium Nowe Łazienki Mineralne. Czytałam kilka opinii, ale nie jestem zachwycona.. Może był ktoś niedawno i mógłby mi napisać czy naprawdę jest tam kiepsko? Czy na miejscu jest kawiarnia i gdzie można trochę potańczyć? Z góry dziękuję za odpowiedzi!
forumowicz

Re: Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy.

:) Witam ponownie. Ten mój wyjazd do Krynicy załatwiałam ze zwrotów i z niego zrezygnowałam.. Czytałam międzyczasie wiele opinii o tych Nowych Łazienkach Mineralnych i stwierdziłam że pomimo atrakcyjnej miejscowości, cała reszta jest do bani! Pokoje bez łazienki, w dodatku ciasne i marnie wyposażone, a zabiegi też pozostawiają wiele do życzenia. Będę się starać o coś ciekawszego. Wkrótce napiszę co mi się udało załatwić.
forumowicz

8-) Jestem w sanatorium "Mikołaj" w Busku zdroju"! Choć sanatorium mieści się w budynkach z XIX wieku, to jest po wielu remontach i zyskało na wyglądzie oraz warunkach. W każdym pokoju jest łazienka, TV i lodówka. Jestem bardzo zadowolona. Szczegóły opisałam w dziale o miejscowości Busko zdrój.
Tadeusz Kolinski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 maja 2013 10:25
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Tadeusz Kolinski »

Nowe Łazienki ze zwrotów... Dałbym _ ___ za taki los. Termin w którym byłem to 25 kwietnia – 16 maja 2016, skierowanie z NFZ. Mogę porównać pobyt sanatoryjny w Krynicy Zdroju do tego sprzed 3 lat w Szczawnie-Zdroju. Jestem bardzo zadowolony. Jesienią 2017 jadę do Nowych Łazienek Mineralnych do Krynicy po raz drugi, tym razem na pobyt komercyjny bo z NFZ nie da rady wylosować. Wszystko opisałem w wątku:
viewtopic.php?f=3&t=1362#p509785
ODPOWIEDZ