Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dałem się nabrać.Byłem.Wróciłem. Totalnie przereklamowane sanatorium. Byłem tam w 2012 roku a teraz szok! Nie dba się o kuracjuszy. Dziadoska kawiarnia /???/ Niemiła, mało zorientowana recepcja. Fatalne i bardzo skromne, marne wyżywienie.Nikt chyba nie kontroluje wagi porcji. Trzeba dokupować. Gdyby nie przemiłe dziewczyny w zabiegowym, fajne pielęgniarki i piękna przyroda trudno by było doczekać do końca. Jeżeli możecie wybierać - nie jedźcie tam. Już lepiej do Sanatorium ZNP lub do Rolnika chociaż drożej ale zgodnie z reklamą.
Nie, no po tym wpisie pawella to widać, że facet wprost oszalał ze szczęścia, że tam był.
Z ogromną wręcz radością będzie jeździł tam co roku, aby zażyć rozkoszy pobytu w
sanatorium "Ciche Wąwozy".
Dziadek Zbyszek pisze:Nie, no po tym wpisie pawella to widać, że facet wprost oszalał ze szczęścia, że tam był.
Z ogromną wręcz radością będzie jeździł tam co roku, aby zażyć rozkoszy pobytu w
sanatorium "Ciche Wąwozy".
Przecież napisał, że były przemiłe dziewczyny w zabiegowym, fajne pielęgniarki, piękna przyroda... To mało???
Napisałem fajne dziewczyny w zabiegowym ale nie dodałem super profesjonalistki, czego nie mogę powiedzieć o osobach odpowiedzialnych za wyżywienie.Bylem w sanatorium obok i Rolniku, mam porównanie. Pytałem kelnerek dlaczego tak słabo żywią.Podobno bardzo ograniczona została stawka żywieniowa. Pielęgniarki miłe i opiekuńcze. Atmosfera tylko jakaś nijaka. W 2012 roku było jakoś miło teraz już nie. Może się personel boi, że straci pracę.Mówi się przecież,że zlikwidują sanatoria.
Właśnie wróciłem z Cichych Wąwozów.Przyzwyczajony w młodości do harcerskiego życia , po kilku pobytach w sanatoriach nie obiecywałem sobie za dużo. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o zabiegach w Cichych. Sprawdziło się.Fajne dziewczyny, profesjonalna obsługa. Wyżywienie masakra. Podobno oszczędzali na jakąś imprezę dla właściciela obiektu.Sprzątanie z łaski i po łepkach.Kawiarnia masakra.Ale kaplica jest i to z witrażem. Pod koniec turnusu chciałem ściągnąć żonę z dziećmi i zostać ze dwa dni. Nie dało się bo związki zawodowe (OPZZ) miały mieć kilkudniową balangę.Wszyscy goście będą musieli opuścić sanatorium.Recepcjonistka gorąco poleciła mi Energetyk. Wydałem prawie 2 tysiące na ich pobyt i z zazdrością wysłuchiwałem opowieści o tamtejszych posiłkach. Warunki lokalowe w Wąwozach bardzo przeciętne. Odniosłem wrażenie, że nie zależy tam nikomu na zadowolonych pacjentach. Kolega prosił by zarezerwować pobyt na sierpień. Zdecydowanie wybrałem dla niego Rolnika. Obiecano mu wysoką marżę bo chce przyjechać z teściami. Ja chyba też tam wpadnę na tydzień we wrześniu.Dam znać jak było.
Witam
W zeszłym roku byłam w sanatorium ZNP. Z pobytu byłam zadowolona. Osoby które przychodziły do ZNP bardzo narzekały na Ciche Wąwozy.
Ciche Wąwozy a Rolnik to bardzo duża różnica.