Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, wybieram się od 9 lipca na 10 dni do Sanatorium Lech w Kołobrzegu.Może ktoś będzie w tym terminie w okolicy i będzie moim przewodnikiem...A może ktoś ma informacje dot ośrodka, zabiegów itp.Chętnie się czegoś dowiem.Ja z kolei moge się pochwalić wiedzą dot Szczawnicy i sanatorium Budowlani...
Wróciłam z Lecha i było super. Zabiegi takie jak sobie wymarzyłam. Lekarze i opieka pielęgniarska super. Może najmniej miła Pani w Recepcji ale tylko jedna. Zabiegi są bardzo różne w zależności od potrzeb pacjenta. Fantastyczna gimnastyka zbiorowa prowadzona przez prawdziwą profesjonalistkę. Jedzenie smaczne i wystarczające, pokoiki malutkie, ale w pokoju mało czasu spędzałyśmy.Pozdrawiam, życzę udanego wypoczynku.
RenataKce82 pisze:Serdecznie dziękuje za informacje. A jak z tańcami...?Wiesz gdzie są najlepsze ??
Renatko tance są w Lechu lub na wolnym powietrzu obok Lecha byłem w Lechu w marcu 2016r Tance tylko Bałtyk Ikar? Arka pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
A teraz chyba najlepsze potańcówki są w Sanie...wszystko się właśnie tam przeniosło
Nawet w Verano...nie jest tak fajnie jak właśnie tam Teraz to i tak wszystkie imprezy będą odbywały się pod gołym niebem w plenerze...Albo na Szańcu..albo na Deptaku..Wyremontowali też przy Bałtyku to też coś w weekendy będzie sie działo...pozdrawiam