Witam,miałem napisać coś więcej na temat tego obiektu i ostatniego turnusu na którym była moja koleżanka,przy okazji poszperałem troszkę i znalazłem wiele potwierdzających negatywną opinię wpisów,ogólnie rzecz ujmując to chyba nikt nad tym nie panuje bo ludzie w sile wieku-którzy przebywają na L-4 nie powinni spożywać różnego rodzaju alkoholi-spacerując z nimi po ośrodku,wywoływać awantur do których wzywana jest Policja i zachowywać się nieobyczajnie-delikatnie rzecz ujmując,nie wiem dlaczego takich delikwentów nie usuwano z turnusów-być może aby nie psuć sobie statystyk,powinni wracać do domu z wilczym biletem i zakazem jakichkolwiek wyjazdów

w którymś z wpisów tych ludzików czytałem że jak dewotkom się nie podoba to niech jadą na pielgrzymkę do Częstochowy-przykład tego że nawet po powrocie nie mają sobie nic do zarzucenia

pisałem też o tym czy któryś z Kuracjuszy nie nagrywał tych skandalicznych incydentów-aby można było podzielić się nimi z odpowiednim Oddziałem ZUS,który płaci ciężkie pieniądze-również z Naszych składek,i czy zasadne jest podpisywanie umów z takimi obiektami w których nie ma kontroli nad pseudo kuracjuszami,na pewno kontrola-niezapowiedziana by się przydała nie będę pisał podsumowania bo każdy zrobi go sobie sam

Pozdrawiam Andrzej