Iwonicz Zdrój turnus od 17.11.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lip 2012 15:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Iwonicz Zdrój turnus od 17.11.2016

Post autor: zabbix »

Kolejny raz NFZ wysyła mnie do Iwonicza,co akurat wcale mie nie martwi :D ,wybiera się ktoś z Lublina lub okolic??
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 18:44
Staż sanatoryjny: 5

Re: Iwonicz Zdrój turnus od 17.11.2016

Post autor: Honorka »

W tym terminie to ja wyjeżdżam z Iwonicza do Lublina :D :D :D ..Jak jedziesz do ,,Białego Orła,, to może sie spotkamy :D :D :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam mnie tez tak wysyłali byłem chyba 4 razy po kolei i powiedziałem dość ile razy można w to samo miejsce ,odrazu przy składaniu wniosku i skonczył się iwonicz to było dawno co prawda ale pomogło nie wiem jak teraz .Iwonicz sie w zasadzie nie zmienia a my tak,może ładniejszy jak kiedyś muzyka lepsza i nic poza tym ..Pozdrawiam
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej. Ja jadę do Excelsiora,będę przejeżdzał obok Twojego orzełka tak więc możemy poranną kawę wypić,opowiesz wrażenia z pobytu. :D
Trzeci raz jadę w to samo miejsce ale jeszcze mi się nie znudziło,może dlatego ,że z przerwami ale zawsze też miałem to szczęście ,że nigdy nie było czasu się nudzić.
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No ba....nie ma problemu ....jak mi sie spodoba to może i dłuzej zostanę :D :D :D .. Na kawe kazda pora jest dobra:D :D :D :D
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dobra kawa nie jest zła,szczególnie w miłym towarzystwie.. :D :D ,tylko jak ja Cie tam w tym tłumie odnajdę.. ;)
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

He..heee napewno sobie poradzisz...i pewne jest to że mnie szybciej odnajdziesz niz myslisz hiiihiihhi..ps....a tłumow nie bedzie bo z tego co wiem co tydzien nowy turnus :shock: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
zabbix
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej :D , co tydzień nowy turnus? Niezły przmiał,myślałem ,żę wszyscy na raz zjadą się 17-tego. Posiadasz jakieś super moce,ściąganie wzrokiem czy to poprostu Twój urok osobisty?A może będziesz z transparentem na balkonie?? :P Pozdrawiam.
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej,,hejjjjj...Z transparentem to nie sądzę bym stała :D :D :D :D ..a z tą resztą kto wie :D :D :D ...Co do turnusu ...pewna kobietka odezwała sie do mnie ,że jedzie do Orzełka 05.11, więc wychodzi na to że turnusy sa co tydzień do tego sanatorium a jak jest u Ciebie tego nie wiem ,,,,, :D :D :D :D
Honorka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A tak na marginesie ...jesteś może zorientowany w połączeniach z Lublina do Iwonicza ??? :D :D :D ...Pozdrawiam i Miłego Tygodnia życzę...
ODPOWIEDZ