Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.
Sanatorium Borkowo położone jest nad małym jeziorkiem przy lesie w odległości 3 km od Połczyna-Zdrój.
Jeżeli lubisz spokój i ciszę to jest to miejsce idealne do wypoczynku.
W środku nie byłem to nie wie jak tam jest.
Życzę udanej kuracji.
Witaj Sanatorium Borkowo jest obecnie po remoncie,, Zabiegi masz na miejscu,, Pokoje ładne ,,czyste,, Jedynie na basen to do Gryfu,, ale tak to OK,, Polecam serdecznie
Byłam ale 2 lata temu, więc nie wiem czy moje odczucia są aktualne. Pokoje duże, ładne i bardzo ciepłe (byłam w lutym). Stołówka zimna trzeba było swetry zakładać, jedzenie niedobre i zimne - przywożone z Gryfu. Baza zabiegowa ok, rewelacyjne wanny z kąpielami perełkowymi. Wi-Fi działa, rozrywek zorganizowanych 0. Jest kawiarnia-barek i na tym koniec. Do sklepu trzeba jechać busem bo na miejscu brak. Ale tak jak wszędzie wszystko zależy od towarzystwa. Ja wcześniej byłam w Ciechocinku gdzie były organizowane wycieczki i różne imprezy, więc się trochę zawiodłam.
Dziękuję mmeeggii, każda wskazówka jest cenna, przede wszystkim ważne są zabiegi , tylko te zimne posiłki mnie niepokoją ale może już w tej kwestii zmieniło się na korzyść.Pozdrawiam,życzę miłego dnia