Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.Przebywałam w tym sanatorium w pażdzierniku 2016r. Było super,zabiegi miałam na miejscu.Wyżywienie bardzo dobre.Obsługa bardzo miła.Czas wolny to spacery po pięknych parkach,wycieczki i słynne termy.Polecam i pozdrawiam byłych kuracjuszy.
Ostatnio zmieniony 11 lis 2016 20:24 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
cieplice są piękne, byłam kilka lat temu. Jakie są szanse otrzymania jedynki na NFZ? pytam, bo każde sanatorium rządzi się swoimi prawami i każde ma swoje kryteria. Niby jakieś zaświadczenia są honorowane ale z tym też bywa różnie. Jak byłam kilka lat temu to jedynkę miałam, ale teraz z tego co wiem osoby decyzyjne się zmieniły.
Wiesz może jak teraz to wgląda w cieplicach?
Witam!
Potwierdzam powyższe opinie. Super sanatorium położone w malowniczym otoczeniu.
Chętnie ponowię tam pobyt, gdyż pozostało tyle....miłych wspomnień.
Miłego dnia!
W Cieplicach jest Dom Zdrojowy I, II i chyba III, w planach turnus rehabilitacyjny , który budynek byście preferowali, gdzie najlepsze warunki ? Doradźcie proszę
Warto jechać do pawilonu "Lalka". Byłam tam z NFZ i uważam że warunki, zabiegi i wyżywienie są bardzo dobre. Polecam okłady borowinowe, wykonywane profesjonalnie w Domu Zdrojowym przez miłą panią. Okolica ciekawa, blisko do Szklarskiej Poręby, do której można jechać pociągiem. W samych Cieplicach piękny park i baseny termalne. Polecam!
Same plusy zabiegi i panie rehabilitantki na 5+.Jedzenie również smaczne i wystarczające.Naprawdę polecam .Jeżeli chodzi o cześć rozrywkową to są dancingi w kilku miejscach. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Witaj tadek1, napisz proszę, w ktòrym Domu Zdrojowym mieszkasz i jakie masz warunki mieszkalne. Interesuje mnie też od czego zależy miejsce zakwaterowania i czy jest możliwość wyboru pokoju. Będę wdzięczna za odpowiedź. Życzę zdrowia i udanej kuracji