sanatorium Exelsior Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Niezadowolona
Na forum od: 18 lis 2016 17:22
Staż sanatoryjny: 10

sanatorium Exelsior Iwonicz Zdrój

Post autor: Niezadowolona »

Przebywałam w sanatorium EXELSIOR w Iwoniczu Zdroju jestem niezadowolona i to bardzo warunki urągające wszelkim regułom norm ,a jest to przecież jest szpital sanatoryjny..nie wiem dlaczego nie zajmie się tym Sanepid ...warunki jakie tam zastałam to warunki ,które mogły być luksusem w czasach Gomułki Dla pacjentów którzy mieli skierowania poszpitalne tak jak ja, jestem po operacji kręgosłupa .Były sale np 2 osobowe klitki na poddaszu z maleńką umywalką rozpadającą się szafą toaletą na korytarzu dla całego dużego piętra 6 obskurnych toalet z uszkodzonymi spłuczkami 2 rozpadające się prysznice dla mężczyzn i 2 dla kobiet na piętro...trzeba było czekać w długich kolejkach toalety często zajęte ..i w takich warunkach przebywali ludzie po pobytach w szpitalu i ciężkich operacjach ...za to kuracjusze ze skierowaniem z ZUS mieli pokoje 2 osobowe z wyremontowaną łazienką z toaletą i prysznice oraz grzejnikiem Ale ludzie ciężko chorzy musieli przebywać w koszmarnych warunkach i jeszcze nie mieliśmy nic do powiedzenia,za to opłaty dodatkowe bardzo wygórowane ...za telewizor życzyli sobie 60 zł za internet ..niestety z beznadziejnym zasięgiem 30 zł...kucharki i kelnerki w kuchni chamskie i opryskliwe chodzące jak ślimaki Pobyt w tym Sanatorium wspominam jako koszmar ...a nie był to mój pierwszy pobyt w sanatorium i mam porównanie..nikomu nie polecam ..byłam mocno zawiedziona. :shock: :evil:
Lekarz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lis 2016 10:56

Re: sanatorium Exelsior Iwonicz Zdrój

Post autor: Lekarz »

Brawo. Odważnie piszcie swoje osobiste opinie, bo kadzenia mamy aż nadto.
ODPOWIEDZ