świeradów zdrój "wacław"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alonzo69
Na forum od: 05 lis 2009 19:43

świeradów zdrój "wacław"

Post autor: alonzo69 »

witam!
27 listopada mam rozpoczac swoj pierwszy w niezbyt dlugim zyciu (kobietka przed 40tka) turnus rehabilitacyjny w tym osrodku:) prosze o jakies informacje na jego temat:) a moze jakas kobieta w podobnym wieku tez ma tam skierowanie w tym okresie :?: , prosze o info:)
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Re: świeradów zdrój "wacław"

Post autor: guma1958 »

Tam czas zatrzymał się 30-lat temu,gdyby nie extra towarzystwo i balety naprzeciwko-NARCZ,to można się pochlastać z nudów....
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witam.Byłam w Świeradowie w czerwcu.NIe jest tak żle .NIe mieszkałam w Wacławie ale często tam byłam zracji zabiegów.I znajomi mieszkali w Wacławie.Owszem nie jest to 5 gwiazdkowy hotel ale pokoje większość po remoncie .Gdy wyjeżdżałam rozpoczynali dalszy remont.Jest dużo wycieczek można sobie zorganizować czas .A mój przedmówca chyba za rzadko wychodził na ulice że wie tylko o Narcyzie.Jest tam więcej miejsc gdzie można się rozerwać.Trzeba myśleć pozytywnie .Nie wiem jak jest tam o tej porze ale lokali nie pozamykali tym bardziej że jest tam dużo niemców.Pozdrawiam
mazowszanka
Na forum od: 19 lis 2009 23:34

Post autor: mazowszanka »

Cześć Alonzo69,
Będę w "Wacławie" od 30 listopada, ale możliwe, że przyjadę 29 wieczorem.
Jesteśmy w podobnym wieku. Jeśli chcesz pogadać to podaj swój [email] lub gg.
Do zobaczenia na miejscu.
alonzo69
Na forum od: 05 lis 2009 19:43

Post autor: alonzo69 »

jak to fajnie, że ktos w podobnym wieku w tym samym czasie bedzie w Wacławie :D do zobaczenia na miejscu
iga04046
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2011 09:44

Post autor: iga04046 »

Witam wszystkich; a jak z bazą zabiegową w Wacławie,basenem, jak z posiłkami co z TV i internetem. Wybieram się tam w kwietniu i chciałabym znać opinię korzystających,będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam; :) :) :)
ODPOWIEDZ