Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam opisze ten znany szpital oddział rehabilitacji 4 p. Pan ordynator nie wiele ma do zaproponowania jedynie ćwiczenia i ubogie pradowe zabiegi jednak dumnie robi co rano obchód po pokojach w których chcesz czy nie musisz byći czekać jak nawet masz zabieg i tak musisz być w pokoju !!! Jeśli nie ma pana w pracy obchód robi szanowna dumna pani oddziałowa . Atmosfera bardzo nie miła ! Izba przyjęć pani kierownikbardzo ważna i bardzo nie miła prosząc o pokój bo lokator chrapie daje ci drugi z panem starszym o 30 lat ! Jeśli chcecie wypoczacw tymszpitalu to darujcie sobie ludzie pracujący tam sa tam za kare !!!! Miła była tylko pani dietetyczka . Czajniki w większości na korytarzu a i jeszcze jeden hit za wifi biora opłate 15 zeta!!! tv 70 zeta parking 140 zeta ! Żenada nie polecam tego szpitala!!!
W Wojskowym byłam w 2015 roku i jestem mega zadowolona!Co więcej, zamierzam w tym roku skorzystać z turnusu komercyjnego w tym sanatorium.Rehabilitacja przywróciła mi poruszanie bez bólu.Pozdrawiam.
Ja tez byłam na rehabilitacji ogólnoustrojowej w tym szpitalu i napisałam swoja opinię.Tak dobre zabiegi i rehabilitacja na wysokim poziomie wróciły mi prawie pełną sprawność.
Kierowniczki izby przyjęć nie znam więc oceniać nie mogę.Ja zrobię wszystko by móc jeszcze pojechać tam na rehabilitację.
Ludzie to jak byłoi jakie zabiegi to duża skala dla mnie to szpital nie porównywalny z Buskiem jak nie byliście w innych miejscach to prosze sie zastanowić co sie i z czym porównywać . Byłem wiele razy w różnych miejscach a 9 razy w Busku . Zawsze jest tak że miejscowości ze żródłami naturalnymi dają je dla chorych Ciechocinek Wojskowy daje je pełno płatnym ja byłem na turnusie rehabilitacje ogólnoustrojowa 4 piętro ! A powiem tak widziałem babcie które nigdzie nie były i dla tego były zadowolone !!!! Ludzie Ciechocinek i ten oddział uznaje za porażke !!!!
Krzysiek w Busku w Wojskowym byłam niejednokrotnie i akurat mam skalę porównawczą.Pokoje zdecydowanie lepsze w Busku,ale była mowa o rehabilitacji.Ciechocinek ma jako jeden z niewielu prawdziwą gimnastykę indywidualną,taką jeden na jeden - rehabilitant,pacjent.Mnie to dało najwięcej i dlatego tak chwalę rehabilitację.Ta dla mnie jest jednak najważniejsza.
Busko zawsze podkreślam jest dla mnie najlepsze,ale nie neguję pobytu w Ciechocinku.
Nie tak dawno wróciła z Bristolu w Kudowie i stwierdzam ze na ogolnoustrojowce z zabiegami coraz skromniej Wiec nie tylko w Ciechocinku Ja w Bristolu nie miałam ani jednego z naturalnych .Tak wiec najchętniej dają gimnastyczka i pradziki
W Wojskowym byłem w 2015 roku i jestem zadowolony. Widać inwestują w poprawienie warunków kuracjuszy. Pół pobytu spędziłem w "standardowych warunkach", a drugie pół w części komercyjnej bo potrzebowali mój pokój który był przystosowany do pobytu osób na wózkach. Musze przyznać że część komercyjna to zupełnie inny świat, zdecydowanie polecam jeśli ktoś rozważa wyjazd komercyjny. Pozdrawiam.
Ja napisałem swoje zdanie i tego sie trzymam dla mnie ten szpital i czesć ludzi tam pracujących włacznie z paniąoddziałową 4p i ordynatorem oraz panią kierownik recepcjii to DNO !!!! Jakiesz obchody wizyty któreczasami przeprowadza sama lub z ordynatorem a jak chce sie isć zmienić zabieg to ordynatornie ma czasu ! Jak ktoś lubi lipne zabiegi i spedzac czas na gadaniu ze slustrowanymi kuracjuszami którzy to mają cel w życiu jezdzić i spędzać czas blokując miejsca ludziom chorym to bardzo prosze chwalcie ten szpital ja nigdy nie wyśle tam skierowania !!!! Pozdrawiam wszystkich miłych chorych .