Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pełny adres to Instytut Zdrowia Człowieka, Uzdrowisko Wysowa nad Parkiem to były hotel Glimar .....świetne miejsce ,gratuluje przydziału W temacie Miejscowości uzdrowiskowe jest pod temat Wysowa- Zdrój i okolice i tam można pooglądać ten ośrodek to link do tej stronki skopiujcie go do przeglądarki viewtopic.php?f=21&t=9200
Już wiem, bo dzwoniłam. Szpital jest komercyjny. A Sanatorium to "budynek z jaskółką", jak powiedziała mi miła pani. Daja jeden ręcznik mały, jeden duży. Na zabiegach nie dają dodatkowego. W pokojach (w łazienkach) nie ma suszarki do włosów. parking 6 zł/doba. Do zobaczyska ! Jakby co, to szukam spokojnej, no normalnie "normalnej" osoby. Albo imprezowej, ale żeby impreza i goście nie przenosili się do pokoju
Czy jedzie ktoś z lubelskiego w terminie od 19 lutego do Wysowej-Zdrój? Będę jechać autem, mogę kogoś zabrać:) ewentualnie zabrałabym się z kimś w tą długa podróż:)