Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, od 2 lat jeżdżę do sanatorium i od 2 lat zawsze jesteśmy jedną większa ekipą. Bardzo lubimy nasze sanatorium, a ponieważ nasza grupa jest już w nim rozpoznawalna jako grupa, pomyśleliśmy, że przygotujemy dla naszego sanatorium podziękowanie. Jeden z nas wpadł na pomysł takiej figurki szklanej, coś na kształt tego: [link]. Wypisalibyśmy na tym serdeczne podziękowania od naszej grupy. Myślicie, że to dobry pomysł. A może macie jakieś inne propozycje?
Ostatnio zmieniony 08 lut 2017 18:28 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Mnie się pomysł podoba
To miłe że chce się komuś podziękować za miły pobyt
Bardzo rzadko się zdarza by grupka kuracjuszy była zadowolona
To bardzo miły gest z Waszej strony
I podoba mi się to
zinda pisze:Witam, od 2 lat jeżdżę do sanatorium i od 2 lat zawsze jesteśmy jedną większa ekipą. Bardzo lubimy nasze sanatorium, a ponieważ nasza grupa jest już w nim rozpoznawalna jako grupa, pomyśleliśmy, że przygotujemy dla naszego sanatorium podziękowanie. Jeden z nas wpadł na pomysł takiej figurki szklanej, coś na kształt tego: [link]. Wypisalibyśmy na tym serdeczne podziękowania od naszej grupy. Myślicie, że to dobry pomysł. A może macie jakieś inne propozycje?
W sanatorium Wojskowym w KZ jest tablica na korytarzu i są listy umieszczone na niej ,własnie takie z podziękowaniami od kuracjuszy.Fajne
Witam, trochę z innej beczki. Mam skierowanie do sanatorium zostało już niewiele morze ze 2000 tyś. miejsc w kolejce,
czy mogę wybrać sobie miejsce, jeśli tak to w jaki sposób to zrobić należę do NFZ wielkopolska.
Pozdrawiam wszystkich
Jan, coś ta kolejka przydługa..... Wybrać miejsce możesz, wszystko możesz, w wolnym kraju żyjemy, szczególnie jak jedziesz prywatnie. A z NFZ jak to zrobić...spróbuj użyć uroku osobistego i miej nadzieję, że Pani/Pan ulegnie Twojemu urokowi i przydzieli wymarzone miejsce. A tak na poważnie to nie mamy praktycznie wpływu na przydział miejscowości. Mój lekarz sugerował morze a dostałam Polańczyk. Też się cieszę. Pozdrawiam
Witam, tak myślałem że jesteśmy skazani na to gdzie nas wyślą.
A co do kolejki to przez miesiąc ubyło ponad 1000 miejsc, myślę że przełom Maja-Czerwca powinienem dostać skierowanie
pozdrawiam wszystkich.
Prywatnie też pojadę tylko w późniejszym terminie
Witaj Jan
Chyba na ten maj czy czerwiec w tym roku to raczej się nie załapiesz.
Bo te miesiące już są obsadzone.
A co do miejsca to możesz tylko wybierać jak chcesz jechać ze zwrotu.
NFZ podają Ci co mają a ty to co Ci pasuje bierzesz albo i nie i czekasz nadal w kolejce.
Powodzenia w polowanie.