Wysowa Zdrój 19.02.2017
Wysowa Zdrój 19.02.2017
Re: Wysowa Zdrój 19.02.2017
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
Ze Śląska ? ... to bardzo rozległy teren. Zakładam wyjazd ze stolicy województwa.lulajaga pisze:(...) ze Śląska (...)jak najprościej z minimalną ilością przesiadek dojechać tam.
Masz tylko jedno połączenie z jedną (w Krakowie) przesiadką. (pozostałe połączenia to minimum dwie przesiadki)
Wyjazd z Katowic (D.A. na ul. P. Skargi) godz. 11;30, przyjazd do Krakowa (M.D.A.) na godz. 12;50.
Wyjazd z Krakowa (M.D.A.) godz. 13;00, przyjazd do Wysowej na godz. 16;45.
Jak na przyjazd do sanatorium to trochę późna godzina. Lepiej jest być wcześnie rano (tak 8 - 9 max).
Wtedy łatwiej o wybór pokoju i zazwyczaj (chociaż to nie reguła)zabiegi też są rozplanowane we wcześniejszych godzinach.
Dobry pomysł ma "Sisi"; wyjazd w sobotę i nocleg już tam w Wysowej. Może byłby wolny pokój w IZC to byłabyś na miejscu.
Nie przejmuj się jakąś tam panią. Może miała gorszy dzień i to nie jest paranoja, ale o jedynkę nielulajaga pisze:(...)Dzwoniłam tam bo chciałam pokój 1-os. ,a pani niemilym glosem powiedziała, że na
schorzenia psychosomatyczne nie na jedynek. Jakaś paranoja. Mówię Ci już mam dość
jest łatwo nigdzie. Mam wrażenie, że na 100 kuracjuszy więcej niż połowa chciałaby jedynkę, a tych
jest tylko kilka na turnus. Nie pisz, że masz dość tylko głowa do góry, a wszystko będzie dobrze.
Życzę miłego pobytu i odpoczynku oraz dobrej rehabilitacji.