Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Poproszę o charakterystykę sanatorium Solinka w Polańczyku, najlepiej wszystko, co kto wie.
W samej miejscowości Polańczyk już byłem, znam sanatorium Plon
Wcale, mało interesuje mnie ...parkiet, party, dancingi itp
Dzięki za ciekawe porady i rzeczowe informacje.
Pozdrawiam
Wpisz w prawym górnym rogu, gdzie pisze "szukaj" Solinka Polańczk i poszukaj moich opisów. Byłem tam w lipcu 2016 r. i dokładnie opisałem sanatorium i Polańczyk. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu w Solince.
Dzięki, to co napisałeś-czytałem, niewiele jest o samym sanatorium "Solinka". Miejscowość znam i wszystkie zalety, przemierzyłem te szlaki wokół Polańczyka na własnych nogach. Nic nie wiem na temat "Solinki". Nigdy nie przypuszczałem, że po raz kolejny z rzędu przydzielony mi zostanie Polańczyk. Sanatorium się nie wybiera.NFZ wie najlepiej, nawet nie bierze pod uwagę zaleceń lekarza kierującego.
Chętnie napisałbym do Ciebie poza forum, mam jeszcze kilka pytań.
Pozdrawiam.