Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lenka jedziesz też z ZUSu? Byłaś już w tym sanatorium? Ja jadę pierwszy raz z ZUS i w te rejony i trochę się obawiam. Nie wiesz jak z pokojami dzielą? Mam na skierowaniu budynek A.
Nic straconego. Poznamy się na miejscu. Bardzo lubię kąpać się w jeziorze, pływać kajakiem, jeździć na rowerze i dużo chodzić na wycieczki. Mam nadzieję ze znajdą się chętni
Czy ktoś dołącza do Witala w tym czasie? Czy ktoś orientuje się czy lepiej wziąć trójkę z balkonem czy dwójkę bez? Bo na jedynki z Zusu podobno nie ma szans. Ja jadę z Gdyni na narząd ruchu