Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj sappira! ja jadę od 30 marca i obiecuję, ze napiszę o wszystkim co się zmieniło w Cieplicach od ostatniego mojego pobytu z przed lat.Jeśli będziesz miała jakieś pytania do mnie jak tam będę, to pytaj śmiało, odpowiem.Pozdrawiam i życzę ci wiele kompanek i jeszcze więcej kompanów , którzy wyjadą wraz z tobą, w tym pięknym miesiącu.Pozdrawiam
Hej MarkStan, trzymam Ciebie za słowo odnośnie chęci i gotowości podzielenia się opinią i wrażeniami na temat pobytu w Domu Zdrojowym. Jestem szczegòlnie zainteresowana możliwościami zaparkowania samochodu w pobliżu D.Z. Mam nadzieję, że przetrzesz szlak w tym temacie i coś poradzisz. Życzę skutecznej rehabilitacji i dobrego towarzystwa. Pozdrawiam.
KrzysiekKKK20 witaj, napisz proszę w jakim Domu Zdrojowym byłeś i jakie sà kryteria przyznawania pokoju. Czytałam, że dla kuracjuszy z ZUS jest dostępny I i III (jaki wybrać jeśli będzie możliwość wyboru). Pozdrawiam I życzę udanej niedzieli.
Witaj sapphira! Odnośnie możliwości parkowania auta w pobliżu DZ1, to już wiem, że jest parking należący do uzdrowiska, nad rzeczką.Był tam od lat.Opłata za turnus parkowania auta to 120 złotych + 50 zł-karta. To 50zł. zwrotne przy oddaniu karty po zakończeniu turnusu.